tatra z pory i szynki

jak nie trzeba było szukać zimy na Grzesiu (sama się znalazła ;-)). Z wycieczki w Tatry poza zdjęciami fioletowych polan i białych szczytów, poza masą pozytywnych wrażeń, przywiozłam pomysł, by Zobacz więcej
kosteczkę, do makaronu. Szynkę drobno pokroić, odlać zalewę z kukurydzy i połączyć z makaronem. Wymieszać z majonezem, zmiażdżonym czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego i pozdrawiam Zobacz więcej
, żeby spędzić kilka dni w górach. Przyjaźń. Jeśli do tej pory myślałam, że wiem już wiele o tym, to okazało się, że moje wiele jest czymś bardzo niewielkim. Ja potrzebuję słów. Mężczyznom wystarcza Zobacz więcej
kiełbasy, długo marynowane szynki i pieprzne kaszanki. Dla wielbicieli mocnych wrażeń przepalanka na domowym bimbrze. Polecam zajrzeć w tamte okolice - konie, zalewy, zamki, wspaniała drewniana Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Hiszpan

Hiszpan 1301

0
... 1 tydzień temu Góralskie Jadło Rogaliki drożdzowe z różą - Idealne o każdej porze dnia, najbardziej lubi je moja córeczka. Dlatego pojawiają się dość często na naszym stole. Naprawdę polecam Zobacz więcej