teresa z poznania

Tastefully
Tastefully Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tasty Blog
Bezowe duszki

Bezowe duszki 93

0
dodano: 03 grudnia 2012 22:03 Śliczne i proste w wykonaniu, czego chcieć więcej :) autor Smak Poznania blog: http://www.smak-poznania.pl/zielone-slonie-ul-ratajczaka-18/ dodano: 04 listopada 2012 8:12 Zobacz więcej
okazji warsztatów z kuchni molekularnej. Jeśli na Pomorze Wam za daleko to możecie wybrać się 11 listopada do Poznania – tak jak zawsze w dniu Sw. Marcina odbędzie się Kiermasz Rogali Zobacz więcej
Elexis
Elexis Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie z Elexis
Wyniki konkursu!

Wyniki konkursu! 28

0
Antona Ego. Moje serce podpaliłby każdy - budyniem czekoladowym z sokiem malinowym!!! 3 miejsce: BRZYDKA RYBA sobota, lutego 13, 2016 Jest taka mała restauracyjka w Poznaniu...Nie, nie będę rzucać Zobacz więcej
smakujmy.pl
smakujmy.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smakujmy.pl
Zapomniane warzywa

Zapomniane warzywa 94

0
, jemy bardzo często i chętnie. A gdyby tak przypomnieć sobie o warzywach, które w przeszłości często gościły na polskich stołach, ale o nich zapomnieliśmy? Albo gdyby tak poznać popularne, pospolite Zobacz więcej
Moja interpretacja klasycznego przepisu kuchni austriackiej, który znają chyba wszyscy: miękki, ale jednocześnie chrupiący i rozpływający się w ustach cienki sznycel z sałatką ziemniaczaną z kwaśną Zobacz więcej
i amarantusemChałka orkiszowo-pszenna Do niedawna "List w butelce" znałam tylko w wersji filmowej (film z 1999 r.). Oglądałam go kilka razy, bo lubię w tym filmie Kevina Costnera (Garret Blake), choć Zobacz więcej
, ale siłą rzeczy nie dało się zjeść tak przesadzonych porcji. Niemnie jednak to czas jajek, ziemniaków i setki tysięcy ich warjacj. Podane każdego dnia, ale tak cudownie, tak odmiennie, że nikt nie Zobacz więcej
medyczną, prowadzą coraz bardziej popularne szkolenia w zakresie diagnostyki chorób autoimmunologiczny, jelit, a także istnieje możliwość zbadania stanu swoich jelit czy sprawdzenia nietolerancji Zobacz więcej
Autor: eremi Tort pinacolada typu „naked” biszkopt bezglutenowy z 36 jaj przepiórczych nasączony sokiem z ananasa z puszki galaretka ananasowokokosowa Pianka pinacolada z wyizolowanego płynnego Zobacz więcej
, tam samochody stoją na podwórku, oni tu są, daj już spokój. Chodź, chodź, jak już jesteśmy to zobaczymy, nie dawała za wygraną. No to poszłam. Chłopak się trochę zdziwił, ale jak usłyszał, że Ona Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
Głupio mi czasem

Głupio mi czasem 22

0
zainwestowałam, a mam wrażenie, że jestem coraz mniej przekonująca jako polski Dalaj Lama, jako warszawska Matka Teresa, jako domorosły Steve Jobs i Naomi Campbell i Barack Obama i jeszcze trochę Zobacz więcej
, to jednak znowu doceniłam kilku autorów. Pierwszy tekst "Pod czerwonym smokiem" to trochę baśniowe opowiadanie grozy o tajemniczym pokoju oberży, w którym giną ludzie: fot. Beata"Roku Pańskiego Zobacz więcej
wycieczki mają świadomość, że kilka godzin to zdecydowanie za mało, by dogłębnie poznać Lwów. Chodzi bardziej o poczucie atmosfery miasta na tyle, by chcieć tu przyjechać na dłużej. Ale po kolei… Zobacz więcej
książkę! 3. TERESA CARLES: To miejsce na długo zostanie w mojej pamięci. Nie dlatego, że odwiedziłam je pierwsze w kolejności i musiałam czekać 45 minut na stolik, ale dlatego, że w tym miejscu Zobacz więcej
gotowania ma wpływ na osoby spożywające jego potrawy. Jedząc „specjały szefa kuchni” nie tylko wypełniamy żołądek alekarmimy też naszą świadomość. Dlatego właśnie, zanim zjem w jakiejś restauracji Zobacz więcej
na kupno łyżew i zupełnie aktualny rozkład wywozu śmieci i wycięty z gazety artykuł nt. zwalczanie kretów w ogrodzie i piękną laurkę na Dzień Mamy wypisaną niewprawną ręką 5-latka. Aż wreszcie w Zobacz więcej
, kto dodaje chorizo do curry? Przyznaję, może to dość ryzykowne, ale przecież kto nie ryzykuje ten nie pije szampana (czy jak to tam się mówi).Ni... 1 rok temu kuchnia pod wulkanem Gnocchi nel Zobacz więcej
podróżny – recenzja książki z filmem. Recenzje książek kucharskich Zioła i przyprawy Dziewanna – piękna panna z łąki. Zioło które trzeba znać: żywokost lekarski [herbwalk] Pomysły na wykorzystanie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Naleśnik

Naleśnik 2489

1
...tre zucchin... 1 tydzień temu Pizza fritta a pois Saccottini ricotta e salame - La stagione del pasto *prêt-à-porter* è in pieno svolgimento. Preparare a casa e mangiare ovunque è il motto Zobacz więcej