teresa z poznania

Tastefully
Tastefully Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tasty Blog
Bezowe duszki

Bezowe duszki 94

0
{{headerMessage}}
dodano: 03 grudnia 2012 22:03 Śliczne i proste w wykonaniu, czego chcieć więcej :) autor Smak Poznania blog: http://www.smak-poznania.pl/zielone-slonie-ul-ratajczaka-18/ dodano: 04 listopada 2012 8:12 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
okazji warsztatów z kuchni molekularnej. Jeśli na Pomorze Wam za daleko to możecie wybrać się 11 listopada do Poznania – tak jak zawsze w dniu Sw. Marcina odbędzie się Kiermasz Rogali Zobacz więcej
Elexis
Elexis Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Gotowanie z Elexis
Wyniki konkursu!

Wyniki konkursu! 28

0
{{headerMessage}}
Antona Ego. Moje serce podpaliłby każdy - budyniem czekoladowym z sokiem malinowym!!! 3 miejsce: BRZYDKA RYBA sobota, lutego 13, 2016 Jest taka mała restauracyjka w Poznaniu...Nie, nie będę rzucać Zobacz więcej
smakujmy.pl
smakujmy.pl Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smakujmy.pl
Zapomniane warzywa

Zapomniane warzywa 97

0
{{headerMessage}}
, jemy bardzo często i chętnie. A gdyby tak przypomnieć sobie o warzywach, które w przeszłości często gościły na polskich stołach, ale o nich zapomnieliśmy? Albo gdyby tak poznać popularne, pospolite Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, a także gastronomiczne punkty, które należy odwiedzić. Dzięki poznanym smakom i zapamiętanym krajobrazom można ułożyć sobie w głowie ciekawy obraz danego państwa. Austria to jedno z tych państw, w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
i amarantusemChałka orkiszowo-pszenna Do niedawna "List w butelce" znałam tylko w wersji filmowej (film z 1999 r.). Oglądałam go kilka razy, bo lubię w tym filmie Kevina Costnera (Garret Blake), choć Zobacz więcej
adka
adka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smakowitypocalunek.blogspot.com
Bambrzok babuni

Bambrzok babuni 407

0
{{headerMessage}}
, ale siłą rzeczy nie dało się zjeść tak przesadzonych porcji. Niemnie jednak to czas jajek, ziemniaków i setki tysięcy ich warjacj. Podane każdego dnia, ale tak cudownie, tak odmiennie, że nikt nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
medyczną, prowadzą coraz bardziej popularne szkolenia w zakresie diagnostyki chorób autoimmunologiczny, jelit, a także istnieje możliwość zbadania stanu swoich jelit czy sprawdzenia nietolerancji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, pooglądajmy 12 tłumaczeń Biblii Animacje piaskiem Biblia Nowego Świata Biblia Tysiąclecia Biegnący Wilk Cytaty Dogmaty conta Biblia Domini 93 Dziki Zachód Garden Photo Humor Janusz L. Wiśniewski Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, tam samochody stoją na podwórku, oni tu są, daj już spokój. Chodź, chodź, jak już jesteśmy to zobaczymy, nie dawała za wygraną. No to poszłam. Chłopak się trochę zdziwił, ale jak usłyszał, że Ona Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
Głupio mi czasem

Głupio mi czasem 24

0
{{headerMessage}}
zainwestowałam, a mam wrażenie, że jestem coraz mniej przekonująca jako polski Dalaj Lama, jako warszawska Matka Teresa, jako domorosły Steve Jobs i Naomi Campbell i Barack Obama i jeszcze trochę Zobacz więcej
eroski
eroski Obserwuj blogaObserwujesz bloga
z literackim posmakiem
praskie fantasmagorie

praskie fantasmagorie 52

0
{{headerMessage}}
, to jednak znowu doceniłam kilku autorów. Pierwszy tekst "Pod czerwonym smokiem" to trochę baśniowe opowiadanie grozy o tajemniczym pokoju oberży, w którym giną ludzie: fot. Beata"Roku Pańskiego Zobacz więcej
ggosiaczek_80
ggosiaczek_80 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinarne fochy Gochy
Miasto Lwa i ja

Miasto Lwa i ja 45

0
{{headerMessage}}
wycieczki mają świadomość, że kilka godzin to zdecydowanie za mało, by dogłębnie poznać Lwów. Chodzi bardziej o poczucie atmosfery miasta na tyle, by chcieć tu przyjechać na dłużej. Ale po kolei… Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się wspaniałymi przysmakami. Jeśli będziecie w Barcelonie koniecznie tam zajrzyjcie. Każdy znajdzie coś dla siebie! Na przystawkę (całkiem sporą jak widać na zdjęciu) wybrałyśmy quiche z łososiem i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
gotowania ma wpływ na osoby spożywające jego potrawy. Jedząc „specjały szefa kuchni” nie tylko wypełniamy żołądek alekarmimy też naszą świadomość. Dlatego właśnie, zanim zjem w jakiejś restauracji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na kupno łyżew i zupełnie aktualny rozkład wywozu śmieci i wycięty z gazety artykuł nt. zwalczanie kretów w ogrodzie i piękną laurkę na Dzień Mamy wypisaną niewprawną ręką 5-latka. Aż wreszcie w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Kulinarne frustracje Daniela B. - kosa w talerzu - U Agaty - Przez żołądek do serca - bits & pieces of my life - La cucina gustosa - Kblox - Kopa's kitchen blog - Coś jak kuchenny foto blog :: Zobacz więcej
Atria
Atria Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ziołowy Zakątek
moncler canadagoose210ugg

moncler canadagoose210ugg 87

0
{{headerMessage}}
podróżny – recenzja książki z filmem. Recenzje książek kucharskich Zioła i przyprawy Dziewanna – piękna panna z łąki. Zioło które trzeba znać: żywokost lekarski [herbwalk] Pomysły na wykorzystanie Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Naleśnik

Naleśnik 2550

1
{{headerMessage}}
for a month and boy am I super excited! (8 more sleeps!!). It’s been almost 2 years since I was home and I am bursti... 4 miesiące temu Szczecinianka gotuje Pasztet z selera wg Ewy Wachowicz - Zobacz więcej