tilapia pieczona

Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Tilapia pieczona

Tilapia pieczona 1514

0
{{headerMessage}}
Tilapia to wspaniała ryba z polskiej hodowli . Można ją smażyć, piec, gotować. Tym razem prosty sposób na upieczenie jej. 4 tilapie, bulwy kopru włoskiego (fenkuł), pieprz młotkowany z kolendrą, sól, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przyszła piękna i długo wyczekiwana wiosna. Na pewno większość z nas ma teraz ochotę na lekkie dania, pyszne sałatki i chce nacieszyć sie wspaniałymi kolorami na talerzu. U nas w tym tygodniu Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Pieczona tilapia

Pieczona tilapia 2768

2
{{headerMessage}}
Cześć =) Filety z tilapii upieczone w piekarniku to pomysł na bardzo szybkie danie rybne. Do tego proponujemy pieczone pieczarki i inne dowolne dodatki warzywne. Jeśli to tylko możliwe, próbujmy Zobacz więcej
Usagi
Usagi Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W kuchni Usagi
Pieczona tilapia

Pieczona tilapia 769

0
{{headerMessage}}
Tilapia ma bardzo z saw ze wzgldu na hodowle w Chinach i Wietnamie, jednak na rynku dostpne s take ryby z polskiej hodowli, niefaszerowane antybiotykami i konserwantami, a przy tym wolne od GMO. Warto Zobacz więcej
Rafal
Rafal Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Się Gotuje
Tilapia pieczona z koperkim

Tilapia pieczona z koperkim 2470

2
{{headerMessage}}
filety z tilapii koperek świeży sok z cytryny masło czosnek biały pieprz sól Filety skrapiam sokiem z cytryny i nacieram solą, masłem, czosnkiem i koperkiem. Chyba że mam zrobione gotowe masło Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tilapia pieczona z jabłkiem Przepis pochodzi z przepisów Biedronki. Składniki: 2 tilapie, 1 cytryna, 1 łyżka masła, natka pietruszka, pół jabłka, 50 ml soku jabłkowego, sól, pieprz. Przygotowanie: Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tilapia to ryba słodkowodna pochodzenia afrykańskiego. Przygotowałam jej bardzo dietetyczną wersję, bo pieczoną w piekarniku. Można ją usmażyć na maśle na patelni, ale będzie miała wtedy więcej Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Tilapia pieczona  w soli

Tilapia pieczona w soli 177

0
{{headerMessage}}
3 tilapie patroszone, oliwa, 2 kg soli morskiej gruboziarnistej, skórka otarta z 1 pomarańczy, 1 cytryna, natka kolendry, 2 białka, 150 ml wody, Sos: 400 ml przecieru z mango, 3 łyżeczki musztardy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Kolejny pomysł na mega smaczną rybkę. Jestem pewna, że tilapia pieczona w panko zasmakuje Wam co najmniej tak, jak i nam. Wystarczy kilka chwil, parę składników i dobrze nagrzany piekarnik i można Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Aromatyczna tilapia pieczona w folii « poprz. nast. » 4932 com_content.article 1 2 3 4 5 (Oddano 230 głosów z średnią 3.90 z 5)Aromatyczna tilapia pieczona w folii3.90 out of 5 based on 230 voters. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w panierce Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzisiaj proponuję tilapię pieczoną z kalafiorem i papryką. Tilapia ma niestety troszkę ości, a nie każdy lubi je wydłubywać z talerza, więc spokojnie można zastąpić ją filetem z innej, ulubionej ryby. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
2 filety z Tilapii jogurt (kefir, lub mleko) - do namaczania ryby Panierka: 1) mąka owsiana (u mnie zmielone płatki owsiane) 2) 1 jajko + 3 łyżki mleka + 2 łyżki oleju + soł, pieprz = dobrze wymieszać Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tilapia jest rybą dość delikatną w smaku. Chciałam nadać jej trochę wyrazistości i udało się :-) Marynata z soku z limonki, drobno pokrojonej dymki, octu ryżowego i miodu nadaje jej ciekawego smaku. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna, roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna, roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Tilapia wmaśle ziołowym, czyli pomysł naszybki, letni obiad. Ryba jest bardzo smaczna ilekka.Uważajcie bo ma jednak trochę ości. Rybę możemy przygotować dzień wcześniej, obłożyć masłem itak Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Nie wiem jak Wy ale ja jestem ogromnym zwolennikiem filetowanych ryb pod każdą postacią. Tym razem w wersji w płatkach owsianych smażonej na margarynie pod widelec i nóż wpada tilapia. Wybrałam do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Święta, święta i po świętach :) Wiem, że po okresie Bożego Narodzenia większość ma rybowstręt, ale właśnie nie ja. Mógłbym ryby jeść codziennie na wszystkie posiłki :) Dziś moją propozycją są cudowne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ostatnio zrobiłam pieczonego łososia z fetą i szpinakiem i tak mi się spodobało w rybnym świecie, że chcę więcej! :) Fajnie, że w sklepach coraz częściej pojawiają się różne świeże ryby. Wczoraj Zobacz więcej