tilapia w cytrynowej panierce

Tilapia w cytrynowej panierce Ryby niestety jemy dosyć rzadko, bo sklepów rybnych nie jest (niestety) aż tyle, co mięsnych, a niesprawdzone źródło wystarczająco mnie odstrasza! Moje filety z tilapii Zobacz więcej
gaita
gaita Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Katalog smaków
Tilapia panierowana

Tilapia panierowana 490

0
U mnie dzisiaj będzie jedzonko z gatunku: proste i smaczne. Pyszna rybka w panierce, z dodatkiem pieprzu cytrynowego. Polecam na szybki, piątkowy obiad. Składniki, których będziemy potrzebować: Zobacz więcej
W dalszym ciągu jestem zafascynowana japońską panierką panko. Tym razem użyłam jej do panierowania ryby. Staram się nie smażyć ryb na oleju, ale w tym wypadku nie miałam obaw. Związku z tym, że Zobacz więcej
Pyszna rybka - niby zwykłe filety usmażone w panierce ale dzięki nucie cytryny i dodatkowi pieczarek i sera nabrała całkiem innego smaku. SKŁADNIKI (na 3-4 porcje) ok 50 dag filetów rybnych (u mnie Zobacz więcej
Kolejny pomysł na mega smaczną rybkę. Jestem pewna, że tilapia pieczona w panko zasmakuje Wam co najmniej tak, jak i nam. Wystarczy kilka chwil, parę składników i dobrze nagrzany piekarnik i można Zobacz więcej
Na stronieSiła smakuznalazłam fantastyczną panierkę z dodatkiem skórki cytrynowej, która nadała rybie cudownego cytrynowego aromatu. Panierowana ryba piekła się w piekarniku, a dzięki panierce w Zobacz więcej
je dzieci, ze względu na chrupiącą panierkę, ale ich mięso jest niestety żadnej jakości. Odrobinkę więcej fantazji i mamy lepszy i zdrowszy obiad niż ten w postaci kotleta z fabryki. A dzieci Zobacz więcej
meggy_f
meggy_f Obserwuj blogaObserwujesz bloga
poradnikmagdy.blogspot.com
Pyszne ryby

Pyszne ryby 821

1
. A są to głównie filety z pangi i tilapii, nie zbyt zdrowe, bo są to ryby rzeczne, w dodatku mówi się o nich „ryby-śmieci”, ponieważ jedzą różne odpadki, które pływają w zanieczyszczonych rzekach. Zobacz więcej