tilapia w piekarniku pieczona

Rafal
Rafal Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Się Gotuje
Tilapia pieczona z koperkim

Tilapia pieczona z koperkim 1845

1
filety z tilapii koperek świeży sok z cytryny masło czosnek biały pieprz sól Filety skrapiam sokiem z cytryny i nacieram solą, masłem, czosnkiem i koperkiem. Chyba że mam zrobione gotowe masło Zobacz więcej
pojemnika, smarujemy musztardą (aby lekko pokryła rybę), posypujemy przyprawami. Wkładamy do lodówki na ok. 1h. Filety przekładamy do rękawa do pieczenia lub naczynia żaroodpornego z przykrywką. Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Tilapia pieczona

Tilapia pieczona 1362

0
Tilapia to wspaniała ryba z polskiej hodowli . Można ją smażyć, piec, gotować. Tym razem prosty sposób na upieczenie jej. 4 tilapie, bulwy kopru włoskiego (fenkuł), pieprz młotkowany z kolendrą, sól, Zobacz więcej
1 drobno posiekany ząbek czosnku szczypta mielonego chili sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Wymieszać sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, miód, oliwę, czosnek i chili. Filety przyprawić solą i Zobacz więcej
czosnku Cebulę czerwona obieramy z łupiny i kroimy w piórka. Dusimy ją na 2 łyżkach wody. Kiedy lekko zmięknie dodajemy sól, pieprz, tymianek i wyciśnięty czosnek. Dusimy jeszcze chwilę. Jeżeli Zobacz więcej
Pieczona z masłem pietruszkowym. Ma białe, delikatne mięsko, jest przepyszna. Pół godzinki i mamy gotowy obiad. I te zęby, które wyglądają baaardzo groźnie… Składniki: 1 tilapia 2 łyżki masła 2 łyżki Zobacz więcej
Panga lub dorsz z piekarnika « poprz. nast. » 10026 com_content.article 1 2 3 4 5 (Oddano 229 głosów z średnią 4.24 z 5)Panga lub dorsz z piekarnika4.24 out of 5 based on 229 voters. Składniki: 1 kg Zobacz więcej
Aromatyczna tilapia pieczona w folii « poprz. nast. » 4932 com_content.article 1 2 3 4 5 (Oddano 230 głosów z średnią 3.90 z 5)Aromatyczna tilapia pieczona w folii3.90 out of 5 based on 230 voters. Zobacz więcej
Tilapia z masłem koperkowym i grillowaną cukinią Kompletny brak pomysłu w kwestii obiadu ..... Czasem tak mam. Ryba dobra jest zawsze, najlepsza świeża i najlepsza z zielonym :-) Zatem - robimy! Zobacz więcej
Tilapia pieczona z jabłkiem Przepis pochodzi z przepisów Biedronki. Składniki: 2 tilapie, 1 cytryna, 1 łyżka masła, natka pietruszka, pół jabłka, 50 ml soku jabłkowego, sól, pieprz. Przygotowanie: Zobacz więcej
Kotleciki z ryby stanowią świetną alternatywę dla ryby smażonej w tradycyjny sposób. Można je podać z jogurtowym dipem, czy po prosu z surówką i ziemniakami pieczonymi lub z wody. Ja dodaje do nich Zobacz więcej
eintopf
eintopf Obserwuj blogaObserwujesz bloga
eintopf
pieczona ryba z pieczarkami

pieczona ryba z pieczarkami 2771

1
jak ryba, to najlepiej z pieca :) potrzebujecie: 3-4 filety z ryby (u nas gościł mintaj, może być dorsz, panga czy tilapia) 100-150g pokrojonych pieczarek 100ml śmietany do sosów 2-3 łyżki masła Zobacz więcej
w tym wypadku jest najlepszym rozwiązaniem. Składniki: 1 różowa tilapia ( wypatroszona) sok z 1 cytryny 5 ząbków czosnku 2 łyżki masła łyżka oliwy z oliwek świeżo zmielona sól morska świeżo zmielony Zobacz więcej
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w panierce Zobacz więcej
Cześć =) Filety z tilapii upieczone w piekarniku to pomysł na bardzo szybkie danie rybne. Do tego proponujemy pieczone pieczarki i inne dowolne dodatki warzywne. Jeśli to tylko możliwe, próbujmy Zobacz więcej
Tilapia jest rybą dość delikatną w smaku. Chciałam nadać jej trochę wyrazistości i udało się :-) Marynata z soku z limonki, drobno pokrojonej dymki, octu ryżowego i miodu nadaje jej ciekawego smaku. Zobacz więcej
cocolibre
cocolibre Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Widelce
Tilapia milanese

Tilapia milanese 1335

0
Składniki: 4 filety z tilapii 1,5 szklanki mleka 1 szklanka mąki 3 duże jajka 6 plasterków kanapka chleb biały, porwany na kawałki 1/3 szklanki świeżych liści pietruszki drobno starta skórka z 1/2 Zobacz więcej
i przygnieść do ścianek. Na spodzie warto zrobić widelcem dziurki, wtedy ciasto nie powinno się podnieść podczas pieczenia. Wkładamy formę z ciastem do zamrażalnika na 20 minut. Następnie wstawić do Zobacz więcej
Tilapia to ryba słodkowodna pochodzenia afrykańskiego. Przygotowałam jej bardzo dietetyczną wersję, bo pieczoną w piekarniku. Można ją usmażyć na maśle na patelni, ale będzie miała wtedy więcej Zobacz więcej
Cześć =) Tilapia, to powszechnie dostępna, roślinożerna ryba o delikatnym smaku. Jej cienkie filety są gotowe do spożycia po bardzo krótkiej obróbce cieplnej. Zarówno pieczona, jak i smażona w Zobacz więcej