tomasz jakubiak

Jakubiak lokalnie – Tomasz Jakubiak – recenzja Jakubiak lokalnie, na tą książkę autorstwa Tomka Jakubiaka czekałam szczerze od dawna, tak naprawdę od momentu kiedy pierwszy raz go zobaczyłam w Zobacz więcej
cocolibre
cocolibre Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Widelce
Street Food Festival by Tomasz Jakubiak

Street Food Festival by Tomasz Jakubiak 121

W najbliższą niedzielę, 16 czerwca w Miasteczku Wilanów odbędzie sięStreet Food Festivalby Tomasz Jakubiak czyli festiwal rosnącego na popularności jedzenia ulicznego. Festiwal będzie miał formę Zobacz więcej
…czyli festiwal ulicznej szamki organizowany przez Tomasza Jakubiaka Wiem, wiem, każdy rozumie co znaczy Street Food Festival… ale ja tam wolę, jak to co dzieje się w Polsce nazywało się po polsku, Zobacz więcej
W swojej nowej książce „Warzywniak” Tomasz Purol przypomina nam „Zapomniane smaki”. I choć czasy takie, że nie obcy nam topinambur, pasternak czy brukiew, bo doskonale radzi sobie z nimi każdy, kto Zobacz więcej
Wczoraj odbył się w warszawskim Wilanowie Street Food Festival by Tomasz Jakubiak. Na Festival wybraliśmy się z B na rowerach – z Ursynowa do Wilanowa jest bardzo blisko, uznaliśmy więc, że nie ma Zobacz więcej
Loulou
Loulou Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
LouLouBlog
Jakubiak lokalnie

Jakubiak lokalnie 169

Pomysł na szybki obiad, wykwitną kolację lub niezwykły deser – to wszystko z użyciem lokalnych produktów, które jak wiemy, są dla nas najbardziej wartościowe. Do tego szczypta humoru, cała masa Zobacz więcej
Pyza
Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczna Pyza
Pyza poleca. Jakubiak lokalnie

Pyza poleca. Jakubiak lokalnie 69

Niedawno trafiła w moje ręce nowa książka z przepisami "Jakubiak lokalnie". Autorem przepisów w niej zawartych jest Tomasz Jakubiak, kucharz i dziennikarz kulinarny. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ Zobacz więcej
Już jakiś czas zbieram się żeby napisać Wam o nowej polskiej książce kulinarnej – „Jakubiak Lokalnie”,która pojawiła się niedawno na sklepowych półkach. Co oferuje nam Tomasz Jakubiak? Ciekawe i Zobacz więcej
Jestem wielką fanką Tomka Jakubiaka, jego kuchni i pomysłów. Uwielbiam oglądać jego programy kulinarne i widzieć ile pasji i uśmiechu wkłada w każde przygotowane danie. Jak dowiedziałam się, że wydaje Zobacz więcej
Witajcie :)) Przedwczoraj w samo południe zadzwonił do mnie telefon z bardzo miłą informacją :) Otóż wygrałem wstęp na warsztaty kulinarne z Tomkiem Jakubiakiem, prowadzącym program " Jakubiak Zobacz więcej
Wydawnictwo: RW2010 Data wydania: 2012Format : E-book Ilość stron: 16Półka: posiadamDo kupienia: RW2010 Tomasz Semik jest autorem opowiadań utrzymanych w konwencji czarnego humoru, makabry, groteski i Zobacz więcej
toskaniau
toskaniau Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Nieziemska kuchnia toskaniau
Jakubiak lokalnie

Jakubiak lokalnie 118

O mamuśku kochana. Uwielbiam Tomasza i wszystkie jego programy więc czekam namiętnie na 22 kwietnia i na jego książkę. Gdy tylko distanie się w moje łapki obiecuję recenzje. A już niedługo na blogu Zobacz więcej
W sobotę, 8 marca o 17:00 kuchnia+, autorski kanał platformy nc+, pokaże premierowy odcinek najnowszej odsłony serii „Jakubiak lokalnie”. Będzie to już trzeci sezon najchętniej oglądanego przez widzów Zobacz więcej
Liska
Liska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
White Plate
Tomasz Deker i serniki. Kurs w Gdyni.

Tomasz Deker i serniki. Kurs w Gdyni. 382

Mam marzenie. Chciałabym kiedyś pouczyć się w Le Cordon Bleu albo u Lenotre'a. Bardzo. Robić prawdziwe czekoladki, francuskie ciasta (im bardziej wymyślne, tym lepiej). Może kiedyś... O warsztacie u Zobacz więcej
Recenzja książki Tomasza Jakubiaka "Jakubiak lokalnie" Tomasz Jakubiak to super gość. Taka szelma :-) To moje pierwsze spostrzeżenie po obejrzeniu kilkunastu odcinków programu telewizyjnego w stacji Zobacz więcej
Tomasz Jakubiak urzekł mnie swoim podejściem do gotowania. Ma być lokalnie, regionalnie i przede wszystkim smacznie. Znany z programów telewizyjnych, wesoły i gotujący tak "dla ludzi". To, co mi się Zobacz więcej
W weekend wybrałam się do Poznania. Na początku miałam dwa cele podróży: odwiedziny u przyjaciółki Choco i Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku. Zagłębiając się w program festiwalu zwróciłam uwagę na Zobacz więcej
Moje życie bez boczku nie miałoby sensu. Dzień, który rozpoczynam od zjedzenia lekko słonego, chrupiącego, pachnącego wędzeniem boczku nie może się nie udać. Nikogo, kto choć raz widział program Zobacz więcej
Zawsze chciałam z bliska przyjrzeć się pracy pszczelarza i udało się, dzięki znajomej, której wuja od 10 lat zajmuje się pszczelarstwem. I tak w trafiłam do Pana Tomasz Gica w miejscowości Gałęzewko Zobacz więcej
Ten tytułowy Tomasz to ja, zupełnie niedawno odkrywam ten szokujący (przynajmniej dla mnie) fakt – skórka arbuza jest jadalna!!! Jak się dowiedziałam, to od razu zaczęłam szukać przepisów na jej Zobacz więcej