tort z gumi misiem.

megenta
megenta Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pracownia Cukiernicza
Tort Gumi Miś

Tort Gumi Miś 136

0
Tort czekoladowy z wiśniami w dziecięcej szacie: ulubieniec najmłodszych - Gumi Miś ze smoczkiem i tabliczką czekolady. Dekoracja z boku tortu jak i te na wierzchu wykonane z masy cukrowej. Zobacz więcej
ciasteczko
ciasteczko Obserwuj blogaObserwujesz bloga
lemonciada
tort z "gumi misiem"

tort z "gumi misiem" 258

1
Tort dla pewnego dwu latka. Pokryty masą cukrową, przełożony bitą śmietaną i między biszkoptem a masą cukrową posmarowany warstwą kremu maślanego. krem maślany wystarczający na obsmarowanie cienką Zobacz więcej
Jeden z torcików jakie miałam przyjemność robić na wakacjach. Przygotowany specjalnie dla mojego kochanego siostrzeńca który kończył roczek i jest wielkim fanem Gumi Mixia :) Tort ten to kompozycja Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Zmiany

Zmiany 334

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Nie kulinarna prośba

Nie kulinarna prośba 166

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
przykrycia ok. 10 minut, po czym zgasić ogień, wsypać opłukane liście mięty, przykryć pokrywką i parzyć kolejne 5 minut. Ostudzić, odcedzić. Można podawać z kostkami lodu. wtorek, 11 czerwca 2013 Zobacz więcej
efrank
efrank Obserwuj blogaObserwujesz bloga
mniamniam
Warsztaty Wielkanocne Wrocław

Warsztaty Wielkanocne Wrocław 166

0
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
środa, 12 czerwca 2013 Kompot jabłkowo-miętowy Kolejny z kompotów - pyszny, zdrowy, orzeźwiający. Kompot jabłkowo-miętowy ok. 1/2 kg jabłek 3 płaskie łyżki cukru (jeżeli jabłka były kwaskowe) ok. 7-10 Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej
i mieszamy. Wylewamy do szklanki/kieliszka. Dodajemy syrop Grenadina - dzięki niemu spód zabarwi się na czerwono. Wkładamy słomkę, podajemy. poniedziałek, 03 czerwca 2013 Gumi-misie na plaży Deser Zobacz więcej