uda z gesi

wykorzystać w naszej kuchni (jeśli niestety nie mamy, bo nie chciało się nam piec całej gęsi,możemy go podobno kupić, ale co własne dzieło, to własne; jesteśmy wówczas pewni jego jakości!) Składniki Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
królestwo garów
Prażonki jurajskie

Prażonki jurajskie 258

0
października niesamowita, szkoda nie pójść na spacer. fot.Julita Strzałkowska/wrzacakuchnia.pl Udaliśmy się więc w stronę pobliskiego zamku w Ogrodzieńcu Zobacz więcej
w drobiarskiej rodzinie,smaku gesi nie poznalam.Sama pozniej rowniez na dlugie lata uleglam stereotypowi,iz gesina to ciezkostrawne i niezdrowe mieso.Poza tam trudno o popularlnosc, jesli cos jest Zobacz więcej
produkty świeże, pochodzące z danego regionu i przy zachowaniu ich naturalnych smaków, zapachów i wyglądu. Stanowiło to wyraźne przeciwstawienie wobec kuchni barokowej, w której ceniono wymyślne, Zobacz więcej