vege grill

Dziś zapraszam Was na pyszne grillowane danie z serwisu Dieta VEGE. Była już grillowana papryka, grillowane boczniaki, a dziś mamy grillowane cukinie w rewelacyjnej marynacie. Co jak co, ale marynaty Zobacz więcej
Yottama i wariant grillowy - ode mnie. PS W podobny sposób (wykorzystując miodową "polewę") grillowałam też obrane i spięte wykałaczkami po kilka sztukszparagi oraz połówki sałaty rzymskiej Zobacz więcej
Bardzo prosty pomysł na vege grilla – frytki z selera i marchewki. A do tego dwa sosy BBQ – przepis tutaji tutaj. Frytki z selera i marchewki z grilla Wykonanie: Warzywa obieram i kroję w słupki. Zobacz więcej
oliwa do smażenia Przygotowanie: Nagrzewamy piekarnik do 180 st. Wersja vege: Odkrajemy szczyt bułki i lekko wydrążamy wnętrze. Sypiemy do środka żółty ser, a następnie delikatnie wbijamy jajko. Po Zobacz więcej
maciej
maciej Obserwuj blogaObserwujesz bloga
100 smaków
Polenta

Polenta 323

0
25 cm. Gdy polenta ostygnie i stężeje odwracamy blaszkę nad deską. W wersji bez sera i bulionem zastąpionym wodą wymieszaną pół na pół z mlekiem polenta stanie się podstawą smacznego deseru. Polentę Zobacz więcej
ulicznym jedzeniem i food truckami, dwaj prowadzący interes bracia stawiają na fajne kiełbaski z grilla w bule lub na talerzykuorazdwie opcje Vege. Poza tym możemy zjeść także ser smażonyz porem, Zobacz więcej
doux, mélanger énergiquement et réserver. Préchauffer votre four à 180. Dans un plat a gratin, déposer les fleurs de chou fleur. Arroser régulièrement de béchamel. Râpé du cantal frais sur le gratin Zobacz więcej
Taką zupą zajadaliśmy się w święta.Jest to zupa bardzo tania i prosta, łudząco podobna do żurku. Tylko bardziej chrzanowa!Vege kiełbaski grillowe białe od PolSoja idealnie do niej pasują! Składniki: Zobacz więcej
Lato - czas grilla, ognisk i gotowania na dworze. Klasyczna jest karkówka, kiełby, ryby z grilla, ale i bez warzyw się nie obejdzie ;) Czy tylko u mnie grilluje się kabaczka z serem, cebulę i Zobacz więcej
:) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pamiętacie żółte (oczojebne) vege kiełbaski curry? (klik) Dziś czas na ich ''siostry'', a Zobacz więcej
Nigdy nie grillowałam tak często jak ostatnio. Powiem więcej, nigdy nie grillowałam. No dobra, raz jeden, kiedy przygotowałam wpis do czasopisma vege. Ale poza tym nigdy. Ostatnio jednak ta działka Zobacz więcej
BliskoMichy
BliskoMichy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blisko Michy
Ziemniak

Ziemniak 578

2
Etykiety ciasta i słodycze makarony pierdoły pozostałe vege fastfood zupy czwartek, 12 maja 2011 Ziemniak Autor: Blisko Michy o czwartek, maja 12, 2011 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w Zobacz więcej
BliskoMichy
BliskoMichy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blisko Michy
Truskawkowe studio.

Truskawkowe studio. 122

0
Etykiety ciasta i słodycze makarony pierdoły pozostałe vege fastfood zupy wtorek, 7 czerwca 2011 Truskawkowe studio. Autor: Blisko Michy o wtorek, czerwca 07, 2011 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
BliskoMichy
BliskoMichy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blisko Michy
Little Italy

Little Italy 122

0
Etykiety ciasta i słodycze makarony pierdoły pozostałe vege fastfood zupy czwartek, 30 czerwca 2011 Little Italy Autor: Blisko Michy o czwartek, czerwca 30, 2011 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
BliskoMichy
BliskoMichy Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Blisko Michy
Aga

Aga 128

0
Etykiety ciasta i słodycze makarony pierdoły pozostałe vege fastfood zupy wtorek, 24 kwietnia 2012 Aga Niniejszym baaardzo ale to baaardzo serdecznie pozdrawiam i dziękuję Adze z Zakopanego!Moje Zobacz więcej
maciej
maciej Obserwuj blogaObserwujesz bloga
100 smaków
Burgery z bobu

Burgery z bobu 215

0
pietruszkę i przyprawy roztarte w moździerzu na proszek. Miksujemy na grudkowata masę. Formujemy 6 okrągłych kotletów o grubości ok 1 cm i smażymy na średnim ogniu przez 5 min z każdej strony. W Zobacz więcej
kochatka
kochatka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Ja tu gotuję
Polędwiczki po włosku

Polędwiczki po włosku 467

0
Po wielkim sukcesie polędwiczek wiejskiego leśniczego przyszła pora na kolejną odsłonę! Dla mnie to był wyjątkowy dzień: ostatni dzień mięsny. Od 1 maja w ramach programu Fundacji Viva! "Zostań vege Zobacz więcej
kuchennym i wkładam do piekarnika nastawionego na 60 stopni, aby ją wysuszyć. Dynia zawiera mnóstwo wody, a chipsy mają mieć mięsistą konsystencję. Gdy są już podsuszone mieszam je z łyżeczką syropu Zobacz więcej
Postanowiłam zaskoczyć dzisiaj kogoś. Wierzcie mi, był zaskoczony. Po uszy. Gość jest typowym zjadaczem mięsa, który nie chce słyszeć od diatach wegetariańskich, bo według niego są nudne, mało Zobacz więcej