Przepis na vive la cuisine

Przepis zapożyczony z doskonałego i zaprzyjaźnionego bloga Vive la Cuisine. Świetnie gotują i cudne zdjęcia robią. Doskonały blog o kuchni i zwyczajach Francuzów. W imieniu Vive la Cuisine zapraszam Zobacz więcej
Viva la pasta! Vive la France! Viva la pasta! Prosto, szybko i smacznie - tak ostatnio wygląda moje kucharzenie. Tym razem postanowiłam wykorzystać nadmiar łososia wędzonego. W towarzystwie kremówki, Zobacz więcej
Witam Was serdecznie, Postanowiłamwyruszyćz moją pierwszą akcją kulinarną. Mam nadzieję, że zaproponowany przeze mnie temat przypadnie Wam do gustu :) Francja to dla mnie kraj smakoszy.Można nie Zobacz więcej
Uwielbiamy przygotowywać jedzenie w naszym żeliwnym naczyniu. Mamy takie jedno od jakiegoś czasu i nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Ja piekę w nim chleby, a Madzia wszelakie dania jednogarnkowe. Zobacz więcej
Tartines gratinées à la provençale - Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro de Jenna - Zobacz więcej
Miniona sobota, 14 lipca 2012, we wrocławskim Art Hoteluupłynęła pod hasłem "Vive la tarte!". Przyznaję, że głównymi sprawcami tego wydarzenia byłArt Hotel,jedzeniadorzeczy.pli Cakes and the City. Zobacz więcej
SmakLick
SmakLick Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
SmakLick
Vive la tarte 2012 we Wrocławiu

Vive la tarte 2012 we Wrocławiu 88

Temat zespołu stresu warsztatowego poruszyła w swojej relacji dr Ewelina Majdak. Często zdarza się, że nawet najbardziej doświadczeni w boju blogerzy kulinarni przed każdymi warsztatami odczuwają Zobacz więcej
Dzisiaj będzie bardzo kulinarnie, choć bez przepisu. Za to podzielę się z Wami moją tajemnicą sukcesu w dobrym gotowaniu. Bo jak wiadomo by odnieść sukces i stworzyć wyjątkowe i pyszne danie potrzebny Zobacz więcej
L'heure de la Bataille Food à sonner ... <<< Sexy Food >>> le thème très estivale pour commencer cette belle période d'été. C'est notre Karine d'un blog merveilleux Chut je patisse Zobacz więcej
Après un très jolie thème de "La ronde de tartelettes" de Gwen mon ptit coin gourmand Le thème de la cinquième édition #BatailleFood "Aux couleurs de l'Italie" est choisie par Gabrielle d'un superbe Zobacz więcej
L'heure de la Bataille Food à sonner ... <<< Sexy Food >>> le thème très estivale pour commencer cette belle période d'été. C'est notre Karine d'un blog merveilleux Chut je patisse Zobacz więcej
Po sukcecieWłoskiej Foccaci z Rozmarynem, czas na Francuski Chelbek Kukurydziany. Jeżeli ktoś myśli, że Francuskie wypieki ograniczają się jedynie do bagietki i croissanta to zdecydowanie nie docenia Zobacz więcej
Mini bundt cake aux cerises - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Bistro Zobacz więcej
Jest wiosna roku 1683. Na prośbę cesarza Leopolda I do stolicy Austrii przybywa król Polski Jan III Sobieski. Wrogie wojska wielkiego wezyra Kara Mustafy zaczęły właśnie oblegać Wiedeń; ostatnią deską Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Królik w musztardzie

Królik w musztardzie 551

ViveLaCuisine • Królik w musztardzie Do poprawnego wyświetlania strony wymagane jest wsparcie JavaScript. W tym celu prosimy go włączyć lub użyć przeglądarki, która go wspiera. À LA CARTE WARTO Zobacz więcej
Tartines gratinées à la provençale - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Zobacz więcej
renata_targosz
renata_targosz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ArtKulinaria
VIVE LA TARTE!

VIVE LA TARTE! 62

Wspólne gotowanie i wspólne jedzenie to najlepsza z możliwych forma integracji. Wyobraźcie sobie grupę uśmiechniętych ludzi, blogerów, dziennikarzy, fotografów i nie tylko, którzy gromadzą się w Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Gruszki zapiekane

Gruszki zapiekane 142

ViveLaCuisine • Gruszki zapiekane w niebieskim serze pleśniowym Do poprawnego wyświetlania strony wymagane jest wsparcie JavaScript. W tym celu prosimy go włączyć lub użyć przeglądarki, która go Zobacz więcej
Wok de chou chinois et crevettes - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Zobacz więcej
TortoweKreacje
TortoweKreacje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
tortowekreacje.blogspot.com
Vive la France

Vive la France 69

Makaroniki ,czyli małe ,francuskie ciasteczka przypominające mini-bezę ze wspaniałym kremowym nadzieniem . Są słodkie ,lekkie i bardzo kolorowe . Bagietka, chrupiący maślany croissant, konfitura lub Zobacz więcej