warsztaty z white plate

Cynamonowa polenta z truskawkami i bananem w słoiku po nutelli. Cinnamon polenta with strawberries and a banana in a jar after nutella. Po powrocie z zielonej szkoły, która była naprawdę udana, nie Zobacz więcej
Wszystko, czego dotknie, zamienia się w... słodkie Blog White Plate powstał z czystej i nieskażonej współczesną modą na programy kulinarne, blogi i pisanie książek kucharskich, miłości do jedzenia Zobacz więcej
Kolejny przepis z warsztatów wypiekowych Elizy Mórawskiej z White Plate. Piernik jest bardzo mięsisty, wilgotny i aromatyczny. Mój faworyt na święta. Liczba porcji: 4 120 g gorzkiej czekolady 120 g Zobacz więcej
maciej
maciej Obserwuj blogaObserwujesz bloga
100 smaków
Błyskawiczne pierniczki

Błyskawiczne pierniczki 162

2
Przepis pochodzi z warsztatów Elizy Mórawskiej z White Plate. To prawdziwe pierniczki „last minute”. Zagniecenie ciasta zajmuje 10 min a upieczenie 8. Są miękkie i bardzo aromatyczne. Liczba porcji: 4 Zobacz więcej
, mania179, Justyna, Dorota, Ala, olala, Mimi, kate, Ashtray, Szkara, pensjonarka, Rocksanka, Siaśka, Sandra , Karolina, olik, piotej, Emma, GrowingUp, Blaithin, whiness, Kasia, Ola, Marysia, Misia, Zobacz więcej
Spring Plate
Spring Plate Obserwuj blogaObserwujesz bloga
SPRING PLATE
SYRA

SYRA 141

0
Dzisiaj będę dla Was hojna. Nie mogę spać, więc przyszedł czas na dodanie zaległych przepisów. W relacji z warsztatów White Plate wspomniałam o pierwszym wpisie Liski. Był to przepis na indyjski deser Zobacz więcej
Mimo że receptura na ten chleb jest ściągnięta od najpopularniejszej w Polsce blogerki - Liski z White Plate - muszę ją zamieścić u siebie, żebym kiedyś nie zapomniała jak szybko upiec pyszny, pszenny Zobacz więcej
Przygotowując się na kolejne warsztaty w Spot, tym razem w temacie desery i słodkości, trafiłam na przepis na absolutnie obezwładniający deser Banoffi Pie. Ciasta na zimno nie do końca są moimi Zobacz więcej
.). Zapytaj zanim skopiujesz! Podglądam :) Marchewkowe pole do popisu Zielona fasolka szparagowa w sałatce z kurczakiem 5 godzin temu burczymiwbrzuchu Wtorek z kaszą #15: Polenta z masłem orzechowym i Zobacz więcej
torcik z truskawkami Curry z kurczaka z masłem orzechowym Warsztaty SŁODKO BEZ CUKRU Bitki cielęce z suszonymi grzybami Białe szparagi w boczku zapiekane pod beszamelem maj(19) kwiecień(7) Zobacz więcej
Supersłodki, wypełniony miłością i tradycją, oryginalny w smaku, a jednocześnie domowy, babciny. Taki właśnie jest tort sezamowo-kajmakowy z przepisu Elizy Mórawskiej. Gdy w listopadzie spontanicznie Zobacz więcej
majaskorupska
majaskorupska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Maja Skorupska
25 listopada 2012

25 listopada 2012 62

0
Dzisiejszy dzień miał być wyjątkowy. Niestety, Liska, czołowa bloggerka i autorka bloga White Plate, której jestem ogromną fanką, rozchorowała się i nie mogła przyjechać na warsztaty. Jesień, epidemia Zobacz więcej
White Plate: Konkurs z patelniami Ballarini - wyniki 2013-11-25 Konkurs z patelniami Ballarini - wyniki Tadam! Ponad 230 przepisów! Dziękuję Wam za udział wkonkursie z Ballarini. Wybrałam następujące Zobacz więcej
Liska
Liska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
White Plate
Dziś w Dzień Dobry TVN :)

Dziś w Dzień Dobry TVN :) 151

0
White Plate: Dziś w Dzień Dobry TVN :) 2013-11-02 Dziś w Dzień Dobry TVN :) Film Autor:Liska Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Brak Zobacz więcej
Kolejny najlepszy piernik? Zdecydowanie tak. Kilka dni temu asystowałam Lisce Mórawskiej, White Plate, która prowadziła warsztaty w Spot. Poznań, warsztaty z wypieków świątecznych. Przemiła świąteczna Zobacz więcej
KŁD
KŁD Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jak cień
Pierożki z dynią i ricottą

Pierożki z dynią i ricottą 127

0
w warsztatach kulinarnych Tarty i Tortelli organizowanych i prowadzonych przez Liskę (White Plate) i Pawła Paszek-Pietruch z Perfetto. Warsztaty są dla mnie bardzo miłym wspomnieniem. Do teraz jestem Zobacz więcej
: ulice Nowego Jorku White Plate Ciasto z morelami i kruszonką nissiax83 Kawa na świeżym powietrzu La Tartine Gourmande August 16-17: a food styling and photography workshop in Brooklyn with Sunday Zobacz więcej
dostępnych teraz na straganach zdecydowanie zachęca do eksperymentowania z kolorami i fakturami - ja na przykład uwielbiam mięciutką, przypieczoną cukinię, jednak Wy możecie nabić na patyczki do Zobacz więcej