wątrobianka na podgardlu

Wątrobianka wg. Arkadiusza Składniki: - 5 kg wszystkiego czyli podgardle, boczek, okrawki z łopatki z fajnymi przerostami mięsa, - 1,5kg wątroby wieprzowej, - 0,5 kg wątroby baraniej, - 5 czerstwych Zobacz więcej
Tak, miałam wczoraj wiele mocy przerobowych i zrobiłam naprawdę wiele pyszności. Między innymi ten pasztet. Można by powiedzieć, że to bardziej wątrobianka pieczona, bo jest w nim sporo wątróbek i ten Zobacz więcej
Wątrobianka, pasztetowa, smaki dzieciństwa... Od jakiegoś czasu musiałam się niestety obejść smakiem. Poczytałam co znajduje się w produkowanych pasztetowych... Serdecznie zachęcam :-) Domowa Zobacz więcej
domową pasztetową. Teraz przyszła kolej na pasztetową wędzoną,przepisteżzaczerpniętyzforumWędliny domowe.Jeśli macie swoją własnąwędzarnielubkogośzaprzyjaźnionego kto wędzi serdeczniepolecamWam ten Zobacz więcej