wątróbka drobiowa z anyżem

Uwielbiam wątróbkę kiedy jest lekko chrupiąca, ale jeszcze mięciutka w środku. Klasycznie zawsze podaje z jabłkami i cebulką, ale gruszka tez jest świetnym dodatkiem. Podobnie robiłam wątróbkę z Zobacz więcej
Uwielbiam wątróbkę kiedy jest lekko chrupiąca, ale jeszcze mięciutka w środku. Klasycznie zawsze podaje z jabłkami i cebulką, ale gruszka tez jest świetnym dodatkiem. Podobnie robiłam wątróbkę z Zobacz więcej
. Uwielbiam! 30 dag wątróbki drobiowej 1 jabłko IDARED 1 średnia cebula mąka ryżowa olej rzepakowy sól morska mielona 1 gwiazdka anyżu 1/4 szklanki wody 2 łyżki miodu 1 łyżka majeranku pół płaskiej Zobacz więcej
. Składniki: 1 kg podudzi kurczaka, 200 gwątróbkidrobiowej, 200 g pieczarek, 1,5 szklanka płatków owsianych, 3 jaja, 4 marchewki, 2 pietruszki, 2 cebule, 2 łodygi selera naciowego, 1/2 dużego selera, Zobacz więcej
• Facebook • Twitter • Google Plus • Email • Wykop • NK • Email • Delicious • Blip • Pinterest • LinkedIn • RSS Dzisiaj druga porcja wiadomości o takich przyprawach jak anyż gwiaździsty, koper włoski, Zobacz więcej
nas „Bursztynowym Szlakiem” , aromatem czarnego pieprzu , gałki muszkatołowej i anyżu …. Tak , nie wiem czemu pokutuje w młodszym pokoleniu wizja tłustej strawy ? Może dlatego ,że w pewnym okresie Zobacz więcej
siringati” – nadziewany makaron, w którego wąskie rurki wstrzykuje się farsz z gęsiej wątróbki, kremu z szynki York i trufli. Unowocześniona wersja tego przepisu zwana jest dziś pod nazwą „maccheroni Zobacz więcej
z cebulą (07.05.2014)Risotto z wątróbką drobiową, pinią i rodzynkami (06.05.2014)Paluszki z rozmarynem (01.05.2014)Risotto dyniowe (12.04.2014)Kruche paluszki (11.04.2014)Risotto z kalafiorem Zobacz więcej
(2) kuchnia indyjska(6) kuchnia meksykańska(6) kuchnia polska(6) kuchnia tajska(3) kuchnia węgierska(2) kuchnia włoska(8) O mnie Dorota Palacz Od ponad 10-ciu lat mieszkam i pracuje w Wielkiej Zobacz więcej