wędzarka

ZOBACZ TAKŻE:

Pyszności wjeżdżają na stół - wędzone tofu z woka. Jak w domu wędzić nie tylko tofu, ale też inne sery, ryby czy mięso? Wszystko opisałam w poście o Wędzonym Pstrągu KLIK. Dzisiejszy przepis składa Zobacz więcej
RainDrop
RainDrop Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Passionfruit
Baleron wędzony gotowany

Baleron wędzony gotowany 1444

2
. W garnku o rozmiarze dopasowanym do wielkości mięsa zagotowujemy wodę z 1 łyżeczką cukru i kilkoma ziarnami pieprzu czarnego. Do gotującej wody wkładamy baleron i zmniejszamy ogień. Woda nie powinna Zobacz więcej
dalej i ułatwić sobie pracę: 2. Wędzenie w wędzarce. Przenośna wędzarka domowo ogrodowa składa się z: - podstawy - palników na denaturat lub naftę - pojemnika - wkładki - dwóch rusztów - pokrywy Moja Zobacz więcej
Wędzarnia z paleniskiem bezpośrednim Moja nowa wędzarka (trzecia już i nie elektryczna) zrobiona dzięki materiałom Andrzeja-Andyandy oraz jego radom. Należą się WIELKIE podziękowania dla Andyandy za Zobacz więcej
(2) Teekanne(1) testowanie produktów(122) torty(20) Tradismak(7) Turek(1) urządzenia kuchenne(6) Walentynki(22) WAM(7) warsztaty(66) warzywa(54) Wedel(1) Wielkanoc(81) wieprzowina(15) Wigilia(6) Zobacz więcej
(1) wołowina(7) współpraca(2) wycieczki(1) wyroby domowe(9) wędliny(4) wędzarka(1) z wędzarni(1) zapiekanki(1) zielono mi(1) Zupy(30) śledzie(2) śniadanie(7) Źródła wiedzy tajemnej :)(34) Obserwatorzy Zobacz więcej
w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest Etykiety:Borniak,Olej rzepakowy kampania społeczna,wędzarka,z wędzarni Prześlij komentarz Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta Zobacz więcej
,nabiał,wędzarka,z wędzarni Prześlij komentarz Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) XI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej 1 miejsce Rzetelna blogerka goście, goście... :-) Zobacz więcej
sól i dokładnie mieszamy Autor:Mariola Grzędao08:35 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest Etykiety:Borniak,nabiał, Zobacz więcej
) szynkowar(5) śledzie(3) śniadanie(8) tarty(2) Teekanne(1) testowanie produktów(131) torty(24) Tradismak(14) trzy znaki smaku(4) Turek(1) Tyrol(3) urządzenia kuchenne(7) Walentynki(22) WAM(9) Zobacz więcej
(19) Soki z Dżungli(4) sos(8) sosy do sałatek(2) Superlinia(31) sushi(10) Sylwester(82) szynkowar(5) śledzie(3) śniadanie(8) tarty(2) Teekanne(1) testowanie produktów(131) torty(24) Tradismak(14) trzy Zobacz więcej
Tilianara
Tilianara Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia Szczęścia
Komuś dymka? :D

Komuś dymka? :D 127

0
od strony Chłopów. Grochówka, wędzony trewal i karmazyn. Mniam :) Drugie miejsce ze wspaniałym jedzeniem jest tuż po wjeździe do Sarbinowa. Kuchnia polowa i ogromna wędzarka, jak zaczarowana szafa z Zobacz więcej
. Sałatka z kurczakiem tikka masala. A’la Jamie Podziel się: Share on Tumblr « Placki z cukinii W kategorii:Wokół stołu Tagi:Działka, ser, wędzarka, wędzenie Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Zobacz więcej
kuchenne(7) Walentynki(22) WAM(9) warsztaty(70) warzywa(90) Wedel(1) wędliny(21) wędzarka(23) Wielkanoc(100) wieprzowina(35) Wigilia(9) Winiary(20) wolnowar(1) wołowina(9) współpraca(2) wycieczki(1) Zobacz więcej
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest Etykiety:Borniak,dieta,Sałatki,wędzarka,z wędzarni Prześlij komentarz Zobacz więcej
(4) sos(8) sosy do sałatek(2) Superlinia(31) sushi(10) Sylwester(80) szynkowar(5) śledzie(3) śniadanie(8) tarty(2) Teekanne(1) testowanie produktów(131) torty(24) Tradismak(10) trzy znaki smaku(4) Zobacz więcej
mięsiwa Posypujemy prażonym słonecznikiem. Robimy dekoracje wg uznania. Sałatkę polewamy wędzonym olejem rzepakowym z tymiankiem. Autor:Mariola Grzędao12:45 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej
,wędliny,wędzarka,z wędzarni Prześlij komentarz Starszy postStrona główna Subskrybuj:Komentarze do posta (Atom) XI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej 1 miejsce Rzetelna blogerka goście, goście... :-) Zobacz więcej
(4) sos(8) sosy do sałatek(2) Superlinia(31) sushi(10) Sylwester(80) szynkowar(5) śledzie(3) śniadanie(8) tarty(2) Teekanne(1) testowanie produktów(131) torty(24) Tradismak(10) trzy znaki smaku(4) Zobacz więcej
temperatura nie przekroczyła 80 stopni i parzymy około 2 godziny. Karkówka powinna mieć w środku około 68 stopni. Wyjmujemy studzimy Autor:Mariola Grzędao16:21 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: