wegeta własnej roboty

Naleśniki które przypominają mi smak dzieciństwa. Typowo wiosenny smak farszu i świeżego koperku to idealne połączenie na letni czas. Przygotuj ciasto na naleśniki w ilosci wedle własnych potrzeb. Zobacz więcej
Czy wegeta może być zdrowa? Tak, jeśli zrobimy ją samodzielnie Zauważyłam, że sporo osób nie wyobraża sobie gotowania bez wegety czy innego specyfiku wegetopodobnego. Ja przeważnie nie używam, ale Zobacz więcej
, w zależności jak gęstą chcemy mieć zupę. Jednak w/g mnie ta ilość wody jest dobra. sól pieprz, wegeta 1 łyżka, lub bulion warzywny albo mięsny. 2 łyżki oleju. Jeśli nie mamy bulionu, to 2litry Zobacz więcej
sobie popanikować. A co :))) Składniki: ciasto serowe: 30 dag żółtego sera gouda (może być inny, np. wędzony) 3 jajka XL 5 płaskich łyżek majonezu (użyłam własnej roboty z musztardą rosyjską) farsz Zobacz więcej
porcja. Mieszanie odbyło się przy pomocy robota z założonym hakiem do mieszania ciasta chlebowego. Oryginał zapirzyłem z bloga "Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię" Podziel się: Tweet Share on Tumblr Zobacz więcej
), lub z musem jabłkowym i cynamonem, naleśniki z mąki orkiszowej (na wodzie) i dżemem własnej roboty bez cukru, kanapki z chleba żytniego, grzanki, jajka, twaróg, czasem jogurt, warzywa (Zoja, bo Zobacz więcej