whitney miller

ZOBACZ TAKŻE:

Kuchnia, podróże, może coś więcej... Zobacz więcej
tintalle
tintalle Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
bento na każdy dzień
Millers loaf

Millers loaf 135

Przenno-żytni chleb na zakwasie z przepisu Doroty. Całkiem niezły, acz nie rzucił mnie na kolana ;-) Składniki na bochenek: 195 g zakwasu żytniego 220 g mąki pszennej 70 g mąki pszennej razowej 80 g Zobacz więcej
Justyna Dragan
Justyna Dragan Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Nastoletnie Wypiekanie
Millefeuille

Millefeuille 163

Millefeuille to po francusku "tysiąc płatków". Jest to deser, którego polskim odpowiednikiem jest napoleonka lub kremówka. Trzy cienkie warstwy ciasta francuskiego przekładane delikatnym kremem. Zobacz więcej
Z (nie)cierpliwością czekam na nowości od Müllera odkąd sobie uświadomiłam jakie dobroci mnie ominęły przez brak świadomości. Nie jem tak często słodzonych jogurtów jak kiedyś, ale nie powiedziałabym Zobacz więcej
Next few weeks I’ll be spending in a place where there’s no oven. Yet that doesn’t mean I will stop coming up with new recipes! There’s plenty of raw or no-bake treats ideas in my mind, and it’s time Zobacz więcej
Jeśli zdarzy się, że ugotujecie do obiadu za dużo kaszy jaglanej, warto wykorzystać jej nadmiar do przygotowania smacznego deseru. Budyń jaglany to ciekawa odmiana od tradycyjnego, pysznie smakuje z Zobacz więcej
3 frozen bananas• 2 handfuls blackberries• 2 tablespoons coconut cream toppings: 2 tablespoons peanut butter, puffed millet ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Zobacz więcej
KrainaSosny
KrainaSosny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kraina Sosny
millefeuille z kremem waniliowym

millefeuille z kremem waniliowym 103

Millefeuille. Brzmi skomplikowanie, ale jak to zwykle bywa przy takich nazwach, odnosi się ona do rzeczy bardzo prostej. Bowiemmillefeuille to nic innego jak ciastko składające się z warstw ciasta Zobacz więcej
Mille-feuille to francuska klasyka - płaty ciasta francuskiego przełożone budyniowym kremem cukierniczym lub bitą śmietaną. Proste w przygotowaniu, a jeśli wykorzystamy dobrej jakości gotowe ciasto Zobacz więcej
Ten chleb należy do jednych z moich ulubionych i bardzo często pieczonych chlebów. Ciasto chlebowe jest dość luźne, dlatego jeśli dopiero jesteście na początku przygody z pieczeniem chleba można go Zobacz więcej
O czasach, gdy na Sycylii jeszcze rządzili Hiszpanie Przybliżyłem Wam kilka dni temu serię książek o Komisarzu Montalbano, autorstwa Andrei Camilleriego. Rzutem na taśmę, dziś prezentuję jeszcze jedną Zobacz więcej
Źródło: kadr z filmu Millerowie Millerowie to zabawna komedia z Jennifer Aniston (Rose) oraz Jasonem Sudeikis (David), którzy serwują nam najlepszą podróż w te kończące się wakacje. Ten kto już Zobacz więcej
Track your vehicle distance with GPS cellular log application for iPhone With the most modern and advanced capabilities, TripLog makes mileage monitoring a breeze. TripLog performs mileage checking by Zobacz więcej
Wegańskie pasztety przygotowuję w przeróżnych wersjach i z różnych składników. Tym razem padło na biała fasolę i jaglankę, którą w postaci pasztety doskonale udaje mi się włączyć do diety dzieciaków. Zobacz więcej
Idealny pomysł na obiad w ciągu zabieganego tygodnia? Oczywiście, że coś szybkiego, zdrowego i najważniejsze – smacznego! Dlatego najlepiej przygotować sporą ilość jedzenia, by potem nie przejmować Zobacz więcej
Vive la cuisine!
Vive la cuisine! Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Vive la cuisine!
Piernik z Gertwiller

Piernik z Gertwiller 27

ViveLaCuisine • Piernik z Gertwiller Do poprawnego wyświetlania strony wymagane jest wsparcie JavaScript. W tym celu prosimy go włączyć lub użyć przeglądarki, która go wspiera. À LA CARTE WARTO Zobacz więcej
Sycylia, arancini i Montalbano Istnieje wiele sposobów na przetrwanie długich zimowych wieczorów. Można uciec się do kieliszka dobrego wina, można też wziąć w rękę ciekawą książkę i leżąc pod kocem Zobacz więcej
Strawberry-millet coctail | Recipe | Party Snacking START O MNIE PRZEPISY CIEKAWOSTKI PRZELICZNIK KULINARNY POJĘCIA KUCHENNE KONTAKT Szukaj: Menu Wyszukaj na stronie Szukaj: Witam Was na moim blogu! Zobacz więcej
ViveLaCuisine • Pierniczki z Gertwiller Do poprawnego wyświetlania strony wymagane jest wsparcie JavaScript. W tym celu prosimy go włączyć lub użyć przeglądarki, która go wspiera. À LA CARTE WARTO Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: