wieprzowina pqs

Tym razem karkówka w zielonej marynacie.To kolejnepróby zwieprzowiną ze znakiem PQS(Pork QUALITY SYSTEM). Poprzednio robiłam karkówkę wieprzową w ostrej marynacie. Wyszła znakomicie.Kotlety w Zobacz więcej
Dzisiaj zapraszam Was na niezwykle soczystą karkówkę. Przygotowałam ją z wieprzowiny ze znakiem PQS i muszę przyznać, że zajadaliśmy ją ze smakiem. Mięso było właśnie takie jakie lubimy najbardziej - Zobacz więcej
uczestniczyłam-o tym niebawem). Dodatkową atrakcją był odbywający się po raz IV Poznański Bieg Kelnerów WineBridge. Na sympatyków rękodzieła również czekały atrakcji i stoiska. Dzięki Festiwalowi Zobacz więcej
Udało mi się nareszcie kupić karkówkę wieprzową ze znakiem PQS (PORK QUALITY SYSTEM). Mój kawałek, zdobyty z dużym trudem, ważył ok 1 kg. Ponieważ naczytałam się o znakomitej jakości tego mięsa , Zobacz więcej
Wraz z początkiem jesieni w naszym menu pojawia się coraz więcej potraw mięsnych z dodatkiem sezonowych warzyw i owoców – bakłażanów, cukinii, dyni, jabłek, śliwek czy gruszek. Szukając pomysłów na Zobacz więcej
Codogara
Codogara Obserwuj blogaObserwujesz bloga
codogara
Sekret udanego grillowania

Sekret udanego grillowania 89

1
Wybór składników potraw przyrządzanych na ruszcie to kwestia indywidualnych upodobań, ale niewątpliwie najważniejszym z nich jest mięso! Wybierając mięso na grilla, sięgnijmy po wieprzowinę z Zobacz więcej
Przepisy » Mięsa » Dużo i do syta » Curry z wieprzowiny i papryki » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zapamiętaj mnie Zaloguj Zobacz więcej
Święta i okazje Moim okiem Reklama Szaszłyki z polędwicy wieprzowej i sezonowych warzyw Piątek, 6 czerwca 2014 do 60 min Składniki: Składniki na 8 szaszłyków: 0,5 kg polędwicy wieprzowej PQS 8 szt. Zobacz więcej
, i innych z substancji szkodliwych. Jakość Tradycja dla produktów tradycyjnych wyprodukowanych przy użyciu naturalnych surowców, których pochodzenie jest identyfikowalne. System Jakości Wołowiny QMP Zobacz więcej
. Niewiele. W 35. odcinku Smaków Czasu Karol Okrasa opowiada o najlepszej polskiej wieprzowinie sygnowanej znakiem jakości PQS. Odcinek rozpoczyna się w szczerym polu, na którym stoi prowadzący. Nie Zobacz więcej
przewodni obiera wykorzystanie w daniu określonego składnika oraz - do wykonanego z niego dania - dobór odpowiedniego koniaku Martell. W szranki z umiejętnościami ekip konkursowych stawała już Zobacz więcej
Dzisiejszy wpis inspirowany jest bardzo merytorycznymi warsztatami, w jakich uczestniczyłam w miniony wtorek. Odbyły się w poznańskiej kuchni pokazowej producenta mebli kuchennych Zajc (b. ciekawe Zobacz więcej