wieprzowina regionalna warsztaty

We wtorek, 18 czerwca br miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w ramach kampanii Wieprzowina regionalna – Doceń Smak Tradycji. Warsztaty prowadzone były przez szefa kuchni pana Adama Zobacz więcej
Jakiś czas temu miałam okazję wziąć udział w ciekawym warsztacie - dotyczącym wieprzowiny "Doceń smak tradycji". Obalono podczas niego kilka mitów - np. że wieprzowina jest trudna do przygotowania, Zobacz więcej
21 06 2013 Tak, to były warsztaty niemal z fajerwerkami. Zacznę od finału – kucharz, Pan Adam Michalski na zakończenie pokazu dań z wieprzowiny regionalnej uraczył nas polędwiczkami wieprzowymi z Zobacz więcej
Warsztaty dla blogerów Wieprzowina regionalna „Doceń smaktradycji” Jak przyrządzić wieprzowinę,żeby była soczysta ? Jaki jest prawdziwy smak i konsystencja mięsa ? To są pytania, na które często nie Zobacz więcej
Jak przyrządzić wieprzowinę,żeby była soczysta ? Jaki jest prawdziwy smak i konsystencja mięsa ? To są pytania, na które często nie znamy odpowiedzi,albo odpowiedzi nie szukamy… Ja te odpowiedzi znam Zobacz więcej
Dzisiaj miałam przyjemność uczestniczyć pierwszy raz w życiu w warsztatach kulinarnych, w Kuchni Pokazowej Zajc. Było to niezwykłe doświadczenie, miałam przyjemność poznać niezwykłych Blogerów Zobacz więcej
beataflorczak1
beataflorczak1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
kuchnia Beaty
Warsztaty-Ryby

Warsztaty-Ryby 342

W ostatnim czasie dzięki moim dzieciom miałam okazję być na warsztatach kulinarnych prowadzonych przez Pawła Zasławskiego- jakoszef kuchni tworzy autorskie menu w restauracji Kuchnia i Strych w Zobacz więcej
Polskie nie musi znaczyć tłuste, zawiesiste i ciężkostrawne. Polskie może też znaczyć zdrowe. W zeszły weekend udowodniłam to przygotowując szaszłyki z jagnięciny i pomidorów oraz ogórki nadziewane Zobacz więcej
Pyza
Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Smaczna Pyza
Wieprzowina regionalna

Wieprzowina regionalna 193

Wieprzowina to chyba najpopularniejsze mięso w naszym kraju. Jest dość tania i można z niej przyrządzić mnóstwo potraw. Jest łatwa z obróbce i dobrze smakuje - kto nie lubi porządnego schabowego ? Zobacz więcej
Prawa autorskie Zdjęcia prezentowane na tym blogu są mojego autorstwa. Wykorzystywanie i kopiowanie zdjęć bez mojej zgody jest zabronione (Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia Zobacz więcej
Candy Company
Candy Company Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Candy Company
Warsztaty bukietowe

Warsztaty bukietowe 27

Na te warsztaty też wybierałam się od dawna i żałuję, że poszłam dopiero teraz!Przeglądałam relacje z poprzednich edycji i wszystkie wianki uplecione przez uczestniczki wyglądały tak pięknie – ja Zobacz więcej
18 czerwca w Poznaniu w studiu producenta kuchni Zajc odbyły się warsztaty " Wieprzowina regionalna doceń smak tradycji". Warsztaty poprowadził Adam Michalski – były szef kuchni Hotelu Victoria Zobacz więcej
Staram się korzystać z każdej okazji do blogerskich spotkań, toteż w ubiegłą środę bez problemów zerwałam się bladym świtem , by pojechać do Warszawy na warsztaty z wieprzowiną QAFP. Pogoda sprzyjała Zobacz więcej
Warsztaty "Wieprzowina regionalna. Doceń smak tradycji" odbyły się ponad miesiąc temu w Lublinie. Do tej pory jakoś nie złożyło się by o nich napisać, ale myślę, że w moim przypadku warto, ponieważ Zobacz więcej
18 czerwca, w Kuchni Modelowej Zajc, w Poznaniu, odbyły się WarsztatyWieprzowina regionalna - Doceń Smak Tradycji. Prowadził je Szef Kuchni Adam Michalski, z przejęciem opowiadający o wieprzowinie. Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Cafe Babilon
WIELKANOCNE WARSZTATY Z POLTINO

WIELKANOCNE WARSZTATY Z POLTINO 16

W poświątecznych porządkach, znalazł się wreszcie czas na przypomnienie wspólnego spotkania blogerów kulinarnych w jakim miałam przyjemność uczestniczyć na początku kwietnia. To były kolejne, Zobacz więcej
Już za tydzień zapraszamy wrocławskich rodziców na warsztaty BLW do uroczego lokalu Malinkowo. Spędzimy wspólny czas na rozmowach o prawidłowym rozszerzaniu diety dziecku, dowiecie się, czym jest Zobacz więcej
Jakiś czas temu zostałam zaproszona na szkolenie dotyczące wieprzowiny regionalnej - dokładnie ras świń którymi może się poszczycić między innymi nasz region! Szkolenie odbyło się 17 lipca i było Zobacz więcej
OdczarujGary
OdczarujGary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
OdczarujGary
Warsztaty z Wegan Nerd

Warsztaty z Wegan Nerd 35

Byłam wczoraj na wegańskich warsztatach. Warsztaty prowadziła Alicja, autorka książki, twórczyni bloga Wegan Nerd. Warsztaty odbyły się w cudownym Food Lab Studio. I jeszcze na świeżo, przepełniona Zobacz więcej