wolowina gulasz

zalezy od rodzaju miesa,jesli jest to wolowina musimy pogotowac co najmniej godzine,zeby mieso bylo delikatne i miekkie. Trzeba co jakis czas sprawdzac. Gulasz mozemy podac z ryzem,kluskami, Zobacz więcej
. Cielecine mozecie bez problemu zastapic wolowina. Za to porto jest tu niezbedne. Lekko slodkawy, wyrazisty smak idealnie pasuje do rozmarynu. Goraco polecam! Skladniki na 4 porcje 1kg chudej Zobacz więcej
Przepisy z wołowiny Tagine z wolowina i szafranem 2012/12/03 , Gosia Wczoraj cierpialam na bezsennosc. W nocnej ciszy ogladalam program kulinarny o kuchni arabskiej, ktorej za bardzo nie znam. Zobacz więcej
spędzona przy patelni! Wołowina po burgundzku czyli Boeuf Bourguignon to jedna z najlepszych i najpewniejszych metod przyrządzania wołowiny. Nie może się nie udać! Gulasz nad gulasze! smak ma Zobacz więcej
laduja w miseczce na zupe z pieknym kleksem sera Ricotta wymieszanego z Creme Fraiche. Polecam wyprobowac :) Skladniki dla 6 osob : *2 cebule *2 zabki czosnku *2 marchewki *150 gram selera (bulwy) Zobacz więcej
monka
monka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
smaczne-opowiesci
Akcja "kuchnia tajska"

Akcja "kuchnia tajska" 388

0
i łatwe. Czasami jednak przychodzą takie chwile, że z prostych rzeczy wyczarowuje pyszne, wyjątkowe dania. Gdy mam wenę twórczą - wychodzą rzeczy najwspanialsze dla podniebienia. Gdy jestem w sklepie Zobacz więcej
WARTOSCI OWOCOW(14)Ogorki(3)owoc goji(2)papryka(4)Pasternak(4)Pieczarki(11)piernik(1)Pigwa(2)Pizza(1)pomarancza(2)Pomidory(16)Por(6)POZNAJ WARTOSCI ODZYWCZE KASZ-ZBOZ I NASION(6)PRZYPRAWY(2)Rabarbar Zobacz więcej
. Przepis na dni Light i Dukan. Next Article Sernik NIC nieopadający, bez skrobi, bez otrębów! Malgorzata Gabor: 30 August 2014 at 20:50 Cale zycie solilam wolowine.Dzieki Magdzie Gesler sprobowalam Zobacz więcej