wściekłe gary

sposoby na spolszczoną (prostszą) wersję i zabrałam się za mieszanie w garach. Wszystko było dobrze do momentu smażenia kuleczek. Po chwili kąpieli zaczęły przywierać do dna, rozpadać, a na Zobacz więcej
Niedawno natknęłam się na pewien blog, który zainspirował mnie do dania drugiej szansy programowi Adama Gesslera.Pierwsza została bezpowrotnie stracona, ponieważ przypadkiem trafiłam na trzeci odcinek Zobacz więcej
regularnie to będzie wyglądać, tym lepiej. Brzegi ciasta smarujemy jeszcze rozkłóconym jajem i posypujemy cukrem. Pieczemy na blasze wyłożonej papierem przez około 20 minut w temperaturze 200 stopni Zobacz więcej
dania i jak odpowiednio rozłożyć prace. Mocną stroną przepisów, oprócz prostoty (po co stać całą noc przy garach, skoro najlepszy deser to jogurt z miodem i orzechami), jest tez wykorzystywanie Zobacz więcej
warunkach, ale z dużą swobodą. wybory to nie dla mnie zdecydowanie Bigos z młodych warzyw i tofu bez mięsa, koncentratu i suszonych śliwek. bigos w nowej, letniej i lekkiej wersji- korzystając z Zobacz więcej
, pieprzem i mąka. Obsmażamy je na oleju roślinnym na dużym ogniu w garze o grubym spodzie. Po kilku minutach dodaj warzywa i obsmażaj dalej. Jak zacznie delikatnie przywierać to się nie przejmuj Zobacz więcej
Taste me
Taste me Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Taste me!
Wegańskie faworki

Wegańskie faworki 75

0
się współpracuje, nie trzeba podsypywać go mąką, jest elastyczne i proste. Ciasto się sprawdziło. Faworki są... faworkowate. ;) Dodatek mąki orkiszowej sprawił, że są trochę ciemniejsze od pszennego Zobacz więcej
oka na dwa z i tak skromnej oferty – Wściekłe Gary Adama Gesslera nadawane do niedawna w TVP1 oraz Smaki Czasu z Karolem Okrasą nadawane w dalszym ciągu przez TVP2. Obie serie to bez wątpienia Zobacz więcej
Wegańska miseczka burrito z 2 sosami - Lazy Cat Kitchen strona główna przepisy wszystkie przepisy małe dania głowne dania słodycze wypieki sałatki i zupy śniadania przepisy podstawowe o autorach Zobacz więcej
Wściekłych Garów, w którym odwiedził on szkołę gastronomiczną w Warszawie, której ani uczniowie ani, o zgrozo, nauczyciele, nie mieli pojęcia o gotowaniu, a mimo to przy owej szkole działał otwarty Zobacz więcej
widzów po miejscach, w których będą gościć drużyny piłkarskie rozgrywające mecze w ramach Euro 2012. Nie jest to już jednak ten sam Adam Gessler, jakiego znamy z Wściekłych Garów. Nieco przerysowana Zobacz więcej
ladykitchen
ladykitchen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Lady Kitchen
Leczo bezmięsne

Leczo bezmięsne 163

2
. Garnek pojawił się jak byli u nas znajomi i wzbudził w męskiej części małżeństwa dzikie westchnienia zazdrości, więc dizajn odpowiada obu płciom Jak wiadomo od patrzenia gara się nie oceni, więc Zobacz więcej
od noża i ślady po niezliczonym „pryśniętych” olejach. Nie ukrywajmy, przygotowania do świąt to harówka. Fajnie i miło jak ktoś nam powie „dziękuję, było świetne”. Na końcu i tak zostaniemy ze stertą Zobacz więcej
odcisk od noża i ślady po niezliczonym „pryśniętych” olejach. Nie ukrywajmy, przygotowania do świąt to harówka. Fajnie i miło jak ktoś nam powie „dziękuję, było świetne”. Na końcu i tak zostaniemy ze Zobacz więcej
ladykitchen
ladykitchen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Lady Kitchen
Tarta z grzybami

Tarta z grzybami 36

0
coś dla siebie, a blog wyjdzie trochę z garów, do społeczeństwa, na światło dzienne i będzie można napisać, że niektóre pomysły ssą same w sobie Nie przedłużając. Dziś mam dla was tartę. Ostatnio mam Zobacz więcej
Zakochałyśmy się!!! Ciasta i ciasteczka, zostałyście zdradzone. Ba, zostałyście zepchnięte na dalszy tor, w dniu gdy odkryłyśmy mąkę kokosową! Jako miłośniczki wszystkiego co choć leżało koło kokosa Zobacz więcej
Z serem? Z pieczarkami? Z szynką? A może z wszystkim razem? Jaki jest twój ulubiony kotlet de volaille? Bo każdy ma prawo mieć swój ulubiony, prawda? Nie, nieprawda – nikt nie ma prawa lżyć klasyków Zobacz więcej
... autorka: morrigan231 | blog: Kobieta w lustrach... Ciasteczka korzenne z bakaliami i czekoladą autorka: SmakowyRaj - Olinka | blog: Smakowy Raj Konkurs świąteczny autorka: słodko-słona | blog: Zobacz więcej