zamykamy kuchnię ireny i andrzeja...

lidia
lidia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smaki, zapachy
Likier kawowy

Likier kawowy 3577

3
jest w mroźną zimę czy w deszczowy letni dzień. Przepis znalazłam na Kuchni Ireny i Andrzeja. Składniki: - 2 szklanki wody; - 2 szklanki cukru; - nieco mniej niż pół szklanki kawy rozpuszczalnej (w Zobacz więcej
1 października 2012 by Caroline We wtorek dotarła do mnie nagroda, jaką otrzymałam za udział w akcji „Upiecz smakowity chleb”, którą zorganizowali Irena i Andrzej, prowadzący blog Kuchnia Ireny i Zobacz więcej
Toczka
Toczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Przepysznik
BLW - z czym to się je

BLW - z czym to się je 75

0
jabłka Dorota smakuje Dwie Chochelki Every Cake You Bake GastroMonia... Gotuję bo lubię Halison tort Ilonkowo Internetowa cukierenka Olcik Jej kuchnia Just My Delicious Kate's Pie Hole KOKILKA Kornik Zobacz więcej
du du da da da da. Io, in controtendenza, vi propongo questo... 2 dni temu Strawberries from Poland Romantyczny śledź (sałatka śledziowa z buraczkami) - Mistrz drugiego planu - słoik ogórków na sos Zobacz więcej
and cream Szarlotka - Bardzo tradycyjna, krucha szarlotka. Z taką ilością jabłek jaką lubię, czyli nie za dużą, jednak wystarczającą by ciasto było wilgotne. Do szarlotki dodała... 4 dni temu Zobacz więcej
, wszyscy czuli się znakomicie. To by... 2 dni temu raspberries and cream Szarlotka - Bardzo tradycyjna, krucha szarlotka. Z taką ilością jabłek jaką lubię, czyli nie za dużą, jednak wystarczającą by Zobacz więcej
, mikołaje … już dawno ... 1 godzinę temu Cookaround forum Grisbì con Nutella | dal mio blog - Immagine:... 1 godzinę temu gustoblog La ricetta del tronchetto di Natale vegano - Uno dei dolci classici Zobacz więcej
:) Składniki: 1 paczka mrożonego ciasta francuskiego świeży szpinak 500 gjajko oliwa z oliwek feta 250 gpiepr... 1 dzień temu Timo e maggiorana Swap di Natale - Ciao, ecco una nuova notizia dal mio Zobacz więcej
Moja lista blogów gustoblog La pizza come patrimonio dell'Umanità? La petizione di Pecoraro Scanio - La pizza napoletana non solo come emblema dell'Italia nel mondo (certamente "pizza" è la parola Zobacz więcej
pałeczki z kurczaka na warzywach. ... 1 godzinę temu Cookaround forum Finalmente la cena tra amici - Finalmente sabato scorso, ho potuto organizzare la famosa... 1 godzinę temu Ricette Più Orsetto di Zobacz więcej
z galaretką - W Sylwestra przygotowałam szybki deser sylwestrowy czyli budyń z galaretką własnego pomysłu. Deser składa się z budyniu, ananasa, soku porzeczkowego i g... 2 godziny temu Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9235

1
... 2 dni temu Smak Imprezy.pl Ciasto orzechowe - [image: Ciasto orzechowe Olgi Smile] 2 dni temu Olga Smile.com Ciasto orzechowe - [image: Ciasto orzechowe Olgi Smile] 2 dni temu Arabafelice in Zobacz więcej
For Lunch Honey? | Experience Your Senses Christmas: Spekulatius Spiced Madeleines - The Holiday time is often brimming with emotion, where anxiety, cheerfulness and the grey areas are entwined with Zobacz więcej
bolognese - Jaki jest wasz ulubiony sos do makaronu? Założę się, że to sos boloński i jak większość Polaków uwielbiacie go jeść ze spaghetti. Klasyka... tak by się wyd... 11 godzin temu The Martha Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1624

0
Człowiek jest tym, co zje...: Pierniczki skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Pierniczki 2 całe jajka 2 łyżeczki Zobacz więcej
aromatu w... 2 dni temu Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki Bajaderki czyli jak kulinarną porażkę zamienić w sukces - Bajaderki to wspaniały wymysł kogoś, kto z pewnością nie lubił marnować Zobacz więcej
w... 2 dni temu Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki Bajaderki czyli jak kulinarną porażkę zamienić w sukces - Bajaderki to wspaniały wymysł kogoś, kto z pewnością nie lubił marnować żywności :) Zobacz więcej
, zdjęcie, zaskoczenie, książka, płyta, ciasto roku... Swoje zestawienie robi... 2 dni temu Passionfruit Advocat, ajerkoniak, eggnog, likier jajeczny - * Advocat został pierwotnie wynaleziony przez Zobacz więcej
Barszcz biały na zakwasie chlebowym - Skoro mam już własną kiełbasę to do niej szybko muszę ugotować biały barszcz.Nie zarobiłam wszakże zakwasu na barszcz ale od czego jest ten chlebowy?Pyszn... 3 Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Gołąbki bez zawijania skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Gołąbki bez zawijania 1 Zobacz więcej