zapiekanka okrasa dorsz

W piątek miałam zaszczyt uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z Karolem Okrasą. Po dostaniu zaproszeniu długo się nie zastanawiałam nad odpowiedzią, wiedziałam, że muszę tam być :) Warsztaty Zobacz więcej
przygotowanym na bazie oliwy z oliwek i winnego octu sherry. Następną potrawą było danie z kuchni portugalskiej, czyli zapiekanka warzywna z dorszem i owocami morza. Miło było pogotować po hiszpańsku Zobacz więcej
przygotowanym na bazie oliwy z oliwek i winnego octu sherry. Następną potrawą było danie z kuchni portugalskiej, czyli zapiekanka warzywna z dorszem i owocami morza. Miło było pogotować po hiszpańsku Zobacz więcej
Przygotowałam tą potrawę zainspirowanaZapiekanką z ziemniaków, dorsza, boczku i kapusty kiszonejKarola Okrasy. Miałam możliwość zobaczenia małej cząstki programu, w którym właśnie przygotowywał to Zobacz więcej
sałatki) Paellę z krewetkami, kurczakiem, kalmarami, choriso, karczochami i szafranem (na zdjęciu wersja przygotowana przez moją grupę) oraz krewetki z z fuet z maślanym sosem. Zapiekankę z dorsza z Zobacz więcej
i z bardzo dużą wiedzą, którą się z nami dzielił. Wielbiciel limonki, czosnku i kolendry - a tak na marginesie Karolu mój tato bardzo Ci dziękuje. A to już my w akcji. Podzieliliśmy się na dwie grupy Zobacz więcej
coś smacznego ale nie „restauracyjnego”. To takie ostrzeżenie, bo jakby powiedzieli w moim ulubionym (i jedynym jaki oglądam) programie kulinarnym „Top Chef” - obroni się smakiem! Przepis Karola Zobacz więcej
właściciel :)) zgarniał wielką noge do domu! Następnie wszyscy razem przy wspólnym stole, mogliśmy spróbować wszystkich przygotowanych dań! Porozmawiać :) I zrobić pamiątkowe selfie!! (prosił mnie, Zobacz więcej
Dzisiaj zapraszam Was na pyszną zapiekankę, którą przygotowałam wzorując się na zapiekance jaką robiliśmy na warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez Lidla z Karolem Okrasą. Ja do mojej Zobacz więcej
W ubiegły piątek wzięłam udział w warsztatach na temat kuchni hiszpańskiej i portugalskiej, prowadzonych przez Karola Okrasę. Klimaty Półwyspu Iberyjskiego nie są mi jeszcze zbyt dobrze znane (wciąż Zobacz więcej
. Na końcu sali stał on - Karol Okrasa - główny prowadzący warsztaty w Studio Cook Up. Jako że byłyśmy jedne z pierwszych, dlatego chciałyśmy wykorzystać chwilę i przywitać się z główną atrakcją Zobacz więcej
Wellman, dobrze znam tylko ze szklanego ekranu. Książka jest pięknie wydana, podobnie jak dwie wcześniejsze "lidlowe" na święta. I niezmiernie się cieszę, że ją mam, bo ryby to moja achillesowa Zobacz więcej
Ryby bardzo lubię, ale przyrządzam je rzadko. Powód jest przede wszystkim jeden - zapach, który unosi się w domu mimo wentylacji w kuchni. Drugim (mniejszym) powodem jest brak pomysłu na rybę. Zobacz więcej
› Przepisy › Moim okiem › MÓJ ULUBIONY! Warsztaty z Oliwią Bernady Kategorie Mięsa Grill Zupy Dla dzieci Ciepłe dodatki do obiadu Dużo i do syta Dania bez mięsa Ryby i owoce morza Kluchy, pierogi Zobacz więcej
Zupa rybna pomidorowo-kokosowa | kornik w kuchni skip to main | skip to sidebar kornik w kuchni Home Posts RSS Comments RSS Edit poniedziałek, 7 grudnia 2015 Zupa rybna pomidorowo-kokosowa 0 Zupa Zobacz więcej
i kluseczki gnocchi marchewkowe Cynaderki z pieczarkami w śmietanie Cynamonkowe święta Cytrynowe ciasto kukurydziane - dietetyczne Cytrynowe roladki i kluski śląskie Czekoladowe ciasto gotowane Zobacz więcej
początkującego imprezowicza - Imprezować też trzeba umieć. Co weekend przekonują się o tym nieopierzeni adepci trudnej sztuki chlania na umór, którzy budzą się w nieznanym im mie... 5 godzin temu Zobacz więcej
Discussion/@comment-Crayonpub04-20140531031058 - Zephyr135 wall_remove spam 4 godziny temu Joe Monster Krótki poradnik początkującego imprezowicza - Imprezować też trzeba umieć. Co weekend przekonują Zobacz więcej