zapiekanka z puree z kiszoną kapustą i dorszem

Przygotowałam tą potrawę zainspirowanaZapiekanką z ziemniaków, dorsza, boczku i kapusty kiszonejKarola Okrasy. Miałam możliwość zobaczenia małej cząstki programu, w którym właśnie przygotowywał to Zobacz więcej
Nietuczące dania przez cały dzień Koniara gotuje SKŁADNIKI MIĘSO kurczak indyk kaczka królik wieprzowina wołowina RYBY dorsz karmazyn łosoś tuńczyk WARZYWA dynia fasolka jarmuż kapusta kapusta Zobacz więcej
(3)PASTY DO CHLEBA(23)pasztet(5)pesto(6)pieczarki(10)pierniczki(4)piernik(2)pierogi(8)pierś z kurczaka(5)piwo(2)pizza(5)placki(3)placki Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
PRZEPIS NA URODZINY

PRZEPIS NA URODZINY 408

0
) GOLONKA PIECZONA WG MACIEJA KURONIA GOLONKA PO RAZ DRUGI... PIECZONA NA KAPUŚCIE KISZONEJ ZUPA MLECZNA NA DYNI Z ZACIERKAMI GULASZ Z ŻOŁĄDKÓW DROBIOWYCH SURÓWKA Z SUROWEGO BURAKA KRÓLIK PIECZONY Zobacz więcej
PIECZONA WG MACIEJA KURONIA GOLONKA PO RAZ DRUGI... PIECZONA NA KAPUŚCIE KISZONEJ GULASZ Z ŻOŁĄDKÓW DROBIOWYCH SURÓWKA Z SUROWEGO BURAKA ZUPA MLECZNA NA DYNI Z ZACIERKAMI KRÓLIK PIECZONY CIASTO ZE Zobacz więcej
) KUCHNIA MEKSYKAŃSKA(8) KUCHNIA NIEMIECKA(4) KUCHNIA OBU AMERYK(5) KUCHNIA WŁOSKA(10) KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA(13) KUCHNIE EGZOTYCZNE(9) KURCZAK(29) MAKARONY I KLUSKI(44) MIĘSA(56) MONTIGNAC(39) Zobacz więcej
laura
laura Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cafe Babilon
SAŁATKA Z ŁOSOSIA

SAŁATKA Z ŁOSOSIA 2670

3
(18)mąka pełnoziarnista(19)naleśniki(15)NAPOJE(8)NAPOJE ALKOHOLOWE(5)natka pietruszki(4)nutella(2)OBIAD NA SŁODKO(11)ogórek(9)oreo(1)orzechowiec(1)orzechy(14)ouiche(1)OVO Lékué(1)ozór(1)paluszki Zobacz więcej
potrzebujesz ciasto 300 g mąki 600 g dyni bez pestek 115 g masła w temperaturze pokojowej 320 g cukru 3 jajka zerówki 150 g posiekanych orzechów włoskich 180 g czekoladowych kropelek deserowych 1 Zobacz więcej
i suszonymi pomidorami z puree kalafiorowo-ziemniaczanym Kurczak Stroganoff Kurczak w chrupiącej panierce z parmezanowej z ryżem i warzywami Kurczak w miodowo-musztardowej marynacie placuszki Zobacz więcej
Kaskada Smaków - Warsztaty Pierogowe ze Smakfonią w Kiekrzu! (1) Pin-upowa recenzje książek (1) Pin-upowa relacja - Pierwszy dzień na VII OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU DOBREGO SMAKU w Poznaniu -NAMIOT (1) Zobacz więcej
- Warsztaty Pierogowe ze Smakfonią w Kiekrzu! (1) Pin-upowa recenzje książek (1) Pin-upowa relacja - Pierwszy dzień na VII OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU DOBREGO SMAKU w Poznaniu -NAMIOT (1) VII Zobacz więcej
! (1) Warsztaty kulinarne w SPOCIE degustacja serów i ogólne podsumowanie VII OGÓLNOPOLSKIEGO FESTIWALU DOBREGO SMAKU (1) Warsztaty kulinarne z kuchni hiszpańskiej w Restauracji ROTONDO (1) WHISKEY IN Zobacz więcej
(1) Pin-upowa relacja - Pierwszy dzień na VII OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU DOBREGO SMAKU w Poznaniu -NAMIOT (1) VII OGÓLNOPOLSKI FESTIWAL DOBREGO SMAKU w Poznaniu - już wkrótce! (1) Warsztaty kulinarne w Zobacz więcej
:) (1) Pierwsza Kaskada Smaków - Warsztaty Pierogowe ze Smakfonią w Kiekrzu! (1) Pin-upowa recenzje książek (1) Pin-upowa relacja - Pierwszy dzień na VII OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU DOBREGO SMAKU w Zobacz więcej
- Warsztaty Pierogowe ze Smakfonią w Kiekrzu! (1) Pin-upowa recenzje książek (1) Pin-upowa relacja - Pierwszy dzień na VII OGÓLNOPOLSKIM FESTIWALU DOBREGO SMAKU w Poznaniu -NAMIOT (1) VII Zobacz więcej
degustacja serów i ogólne podsumowanie VII OGÓLNOPOLSKIEGO FESTIWALU DOBREGO SMAKU (1) Warsztaty kulinarne z kuchni hiszpańskiej w Restauracji ROTONDO (1) WHISKEY IN THE JAR! RELACJA (1) WYNIKI Zobacz więcej
Starszy post Strona główna Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) PRZELICZNIK WAG I MIAR WARSZTATY I INNE WYDARZENIA KULINARNE Dietetyczne Rewolucje z Oleofarm (1) GOOD FOOD FEST 2012 i PIN UP CANDY Zobacz więcej
(1)PRZEPISY NA DOMOWY CHLEB(20)PRZETWORY(14)PRZYSTAWKI(19)pstrąg(1)pączki(1)pędy bambusa(2)płatki owsiane(11)rabarbar(3)racuchy(2)RECENZJA(22)ricotta(5)risotto(2)rokpol(2)rozmaryn(1)rukola(5)rurki z Zobacz więcej
minut na upieczenie dyni TRUDNOŚĆ: ŁATWE Składniki: 200 g ugotowanej białej fasoli (u mnie Piękny Jaś) 100 g upieczonej dyni Hokkaido (bez skórki) 3-4 łyżki oleju lub oliwy z zalewy suszonych Zobacz więcej