zapiekanka z ryba okrasy

wodą opłukać, kłaść do miski na oleju zeszklić cebulę, ząbki czosnku z cukrem, kucharkiem, pieprzem na złocisty kolor pierogi podawać z okrasą cebulową - farsz jest wyjątkowo smaczny i w pierogach Zobacz więcej
Dorotko:) Odpowiadam na pytania:) 1. Herbata z cukrem czy bez? z cukrem ,ale brązowym 2. Sernik czy szarlotka? Sernik 3. Najdziwniejsze połączenie w potrawie przygotowanej przez Ciebie? Zobacz więcej
Czółko! W poprzednik poście obiecałem, że zrobię śledziową zapiekankę i zrobiłem! Niniejszym dzielę się z Wami moimi przemyśleniami. Nie wiem ile w Lidlu kosztują te filety śledziowe, ale przed Zobacz więcej
Kuchnie Hiszpanii i Portugalii należą do moich ulubionych, nie tylko dlatego, że w jednym z tych krajów spędziłam miesiąc miodowy. Bogactwo ryb, owoców morza, doskonałych warzyw, sezonowanych szynek i Zobacz więcej
Dzisiaj zapraszam Was na relację z warsztatów kulinarnych Kuchni Lidla, na których miałam przyjemność być ostatnio. Tematem warsztatów była kuchnia portugalska i hiszpańska a gotowaliśmy z samym Zobacz więcej
coś smacznego ale nie „restauracyjnego”. To takie ostrzeżenie, bo jakby powiedzieli w moim ulubionym (i jedynym jaki oglądam) programie kulinarnym „Top Chef” - obroni się smakiem! Przepis Karola Zobacz więcej
--- W poprzednim tygodniu, na zaproszenie Lidla, udałam się na warsztaty pt. Korrida smaków, prowadzone przez Karola Okrasę. Zaproszenia na warsztaty organizowane przez Lidl uwielbiam, wszystko jest Zobacz więcej
Dzisiaj zapraszam Was na pyszną zapiekankę, którą przygotowałam wzorując się na zapiekance jaką robiliśmy na warsztatach kulinarnych zorganizowanych przez Lidla z Karolem Okrasą. Ja do mojej Zobacz więcej
Dobrze, że kurier przyniósł bo w zbieranie naklejek, pieczątek to nie jestem najlepsza.... no chyba, że chodzi o Gwiezdne Wojny tutaj zbieram, stempluje.... fot. D.Szymborska Nowa książka rybno Zobacz więcej
Przepisy » Moim okiem » Amore Mio warsztaty kuchni włoskiej z Karolem Okrasą » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zapamiętaj Zobacz więcej
(2) Kuchnia Indyjska(3) Kuchnia Meksykańska(4) Kuchnia Włoska(8) Muffinki(3) Pascal vs Okrasa(10) Pasty czyli makarony(10) Pieczywo(1) Pierogi(1) Potrawy Wielkanocne(4) Potrawy Wigilijne(4) Przepisy Zobacz więcej
elka72
elka72 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
W kuchni i ogrodzie
Glazurowane buraczki

Glazurowane buraczki 3434

2
(19.09.2014)Jogurtowiec a'la sernik z malinami i nektarynką (08.09.2014)Kompot z winogrona (08.09.2014) Dodatki obiadowe Glazurowane buraczki 11. 11.2014 | 17:24 Słodko-winne buraczki w miodowej Zobacz więcej
śliwkowe w trzech odsłonach (19.09.2014)Jogurtowiec a'la sernik z malinami i nektarynką (08.09.2014) Dodatki obiadowe Tymiankowe ziemniaczki z patelni 11. 11.2014 | 18:08 Nieco inny sposób na podanie Zobacz więcej
, że samo przygotowanie zajmuje nie więcej niż godzinę. 8. Delikatny pstrąg z duszonymi warzywami To danie lubię ze względu na to, że jest w nim ryba. Dla mnie są to najtrudniejsze półprodukty do Zobacz więcej
› Przepisy › Moim okiem › Najsłodsze warsztaty Lidl Polska z Pawłem Małeckim Kategorie Mięsa Grill Zupy Dla dzieci Ciepłe dodatki do obiadu Dużo i do syta Dania bez mięsa Ryby i owoce morza Kluchy, Zobacz więcej
W kuchennym oknie Ewy: W kuchennym oknie Ewy: Gołąbki inaczej W kuchennym oknie Ewy Wszystko, co robimy w życiu jest ważne, niepowtarzalne, jednak nie oszukamy natury, która codziennie woła- Zobacz więcej
Wellman, dobrze znam tylko ze szklanego ekranu. Książka jest pięknie wydana, podobnie jak dwie wcześniejsze "lidlowe" na święta. I niezmiernie się cieszę, że ją mam, bo ryby to moja achillesowa Zobacz więcej
Przepisy » Ryby i owoce morza » Jesiotr pieczony w całości w niskiej temperaturze » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zobacz więcej
Ryby bardzo lubię, ale przyrządzam je rzadko. Powód jest przede wszystkim jeden - zapach, który unosi się w domu mimo wentylacji w kuchni. Drugim (mniejszym) powodem jest brak pomysłu na rybę. Zobacz więcej