zasmazane buraczki

Buraczki zasmazane to klasyk polskiej kuchni i pyszny dodatek do zimowego obiadu.Swietnie smakuja z ziemniakami,wszelkiej masci kluskami,kopytkami i pyzami oraz smazonym i duszonym miesem.To obok Zobacz więcej
quiche z brokułami Moj pierwszy quiche/kisz :), nie ostatni. wyszedl pyszny. jestem bardzo zadowolona ze mi sie udalo, bo balam sie ze bedzie z tego klapa. ba... Zobacz więcej
Buraczki... w wiekszosci polskich domow nie ma obiadu bez takiego dodatku. W dziecinstwie nie przepadalam za buraczkami na cieplo..teraz moglabym je jesc codziennie.Lekko :)) zmienilam przepis mojej Zobacz więcej
800 g Rote Bete 1 Apfel 20 g Mehl 1 EL Butter Salz Zitronensaft Ich kaufe schon gekochte Bete, aber wenn ich frische nimmt, dass erst mal sauber machen und weich kochen, abkühlen lassen. Dann Rote Zobacz więcej
gorąco Ja swoje roladki podałam z kotletami ziemniaczanymi http://bymagda.blog.pl/2013/10/09/kotlety-ziemniaczane-z-sosem-pieczarkowym/ oraz buraczkami http://bymagda.blog.pl/2013/10/12/buraczki- Zobacz więcej
Jeśli lubicie buraczki na ciepło jako dodatek do mięsnych dań, a jednocześnie dbacie o linię, to idealna propozycja dla Was. Buraczki w smaku niewiele różnią się od tradycyjnych zasmażanych, za to Zobacz więcej
Czerwone buraki to moja kolejna wielka milosc. Uwielbiam wszystkie potrawy z ich dodatkiem. Nie wazne czy to jest czerwony barszcz, botwinka czy zwykle zasmazane buraczki, zawsze zajadam sie nimi ze Zobacz więcej