Przepis na ziemniaki w panierce

Jedliście kiedyś takie opiekane ziemniaczki w knajpie? Ilu z Was zastanawiało jak oni to robią, że są takie pyszne? Ja się tak zastanawiałam przynajmniej kilka razy ;) za moim zastanawianiem szły przy Zobacz więcej
Dzisiejsze danie to zdrowsza wersja frytek i nuggetsów w panierkach z torebki smażonych na oleju. Dowolne w przyprawianiu danie, które pieczemy jest tak samo pyszne jak te smażone ;) Przekonajcie się Zobacz więcej
frytki ze słodkich ziemniaków w panierce z mąki kukurydzianej instagram facebook google + twitter pinterest bloglovin’ Toggle Navigation Home O mnie Przepisy Kontakt 21/07/2017 Frytki ze słodkich Zobacz więcej
Podpatrzyłam wczoraj jak znany kucharz z telewizji ( zdaje się że Jacques Pepin, ten od popijania wina w trakcie programu), w prosty sposób odświeżył pomysł na smażoną rybę. Nie oglądałam programu od Zobacz więcej
Idealny, szybki obiad dla zapracowanych. Najpierw składniki należy przygotować, np. szpinak dzień wcześniej a potem w 30 minut obiad na stole. Łosoś podany z panierką kurkumową jest aromatyczny i Zobacz więcej
Piersi z kurczaka w panierce z ziemniaków | Dorodne Pomidory Dorodne Pomidory Menu Przeskocz do treści Strona główna Piersi z kurczaka w panierce z ziemniaków Dodaj komentarz 24.11.2012 „Puchatek Zobacz więcej
Halibut w panierce migdałowej z porem na maśle i ziemniakami Zapraszam do przyrządzenia pysznego halibuta w chrupiącej panierce migdałowej z duszonym porem na maśle oraz smażonymi młodymi Zobacz więcej
Czas kalafiora i młodych ziemniaków trwa. I dzięki temu większość naszych posiłków możemy komponować z warzyw bez większego trudu. Dzięki dyniowej mące kotlety wydadzą się jeszcze bardziej dekoracyjne Zobacz więcej
Historia z życia wzięta... - Młody, dzisiaj na obiad będą krewetki i muszę rozmrozić. Będziesz jadł? - Krewetki? - mina mówiąca jak bardzo obrzydliwe być musi to danie. - Tak, krewetki. Kiedyś Zobacz więcej
Witajcie Moi Drodzy Wrzesień ostatnio nas po prostu rozpieszcza letnią pogodą, dlatego aż chce się jeść dużo warzyw i owoców. Moja dzisiejsza propozycja obiadowa, dlatego też jest utrzymana w letnim Zobacz więcej
Bardzo lubimy jeść ziemniaki, i nie potrzebujemy do nich zbyt wiele dodatków. Same w sobie są pyszne i mogą być daniem. A już pieczone smakują wspaniale. Tak sobie pomyślałam, że zrobię ziemniaki Zobacz więcej
Szybkich obiadów ciąg dalszy, a co tam :) Kto by chciał w taki skwar gotować dłużej niż to konieczne. Jak słusznie zauważyła moja sąsiadeczka, weszliśmy właśnie w etap szybkich, wakacyjnych obiadów i Zobacz więcej
Ziemniaki au gratin to tradycyjna, francuska zapiekanka. Danie pochodzi z okolic Dauphine, dlatego też używa się tej nazwy zamiennie z gratin. Samo "gratin" to sposób na zapieczenie warzyw, ale Zobacz więcej
Ziemniaków w mundurkach nie jedliśmy ze sto lat. Ostatnimi czasy bardzo rzadko jadamy ziemniaki. Kiedyś obiad bez ziemniaków był nie do przyjęcia. Standard - ziemniaki, schabowy i surówka. Tutaj Zobacz więcej
rzodkiewki z piekarnika? a czemu nie! takie sobie upiekłam jakiś czas temu ... była maleńka przerwa w tropikalnych upałach. w lodówce rzodkiewki lekko przywiędnięte ... i jakieś ostatnie ziemniaki w Zobacz więcej
Ryba w panierce z tartych ziemniaków. Podpatrzyłam wczoraj jak znany kucharz z telewizji ( zdaje się że Jacques Pepin, ten od popijania wina w trakcie programu), w prosty sposób odświeżył pomysł na Zobacz więcej
Na ziemniaki w panierce z bułki tartej natknęłam się tutaj KLIK. Postanowiłam z ciekawości wypróbować przepis. Muszę przyznać, że bardzo smacznie wyszło, ziemniaki z wierzchu rzeczywiście są Zobacz więcej
Chrupiące ziemniaki w panierce z kaszy manny Ziemniaki w panierce z kaszy manny... Złociste, idealnie chrupiące i pyszne. Obtoczone tymiankiem, słodką papryką i ... kaszą manną. Smaczny zamiennik Zobacz więcej
To danie nie ma zadnych "korzeni",w takiej formie jest moim autorskim przepisem. Wiele razy juz pisalam ,ze proste przepisy,zmieniam ,cos dodaje -jednym slowem -lubie eksperymenty,potem obserwowuje Zobacz więcej
Bardzo lubię pieczone ziemniaki jako dodatek do obiadu i dość często je robię – pokrojone w ćwiartki, wstępnie obgotowane, posypane ziołami i skropione oliwą. Tym razem wypróbowałam przepis znaleziony Zobacz więcej