żórawina do mięsa - sprawdzone przepisy kulinarne

liczba wyników: 1

Indyk i jego banda: Piżmak, Pasternak, Patat, Ziemniak oraz Żórawina,

Dokładka

...(dwa powinny wystarczyć). Piżmak powinien być miękki i miejscami rozsypująco się kremowy. Sos żórawinowy jest bardzo mało przetworzony: żórawinę gotujemy na 1/4 szklanki wody, z dorzuconymi gozdzikami. Jak się zacznie gotować, dosładzamy do smaku- jakieś dwie stołowe łyżki, ale wszystko to zależy od tego, jak kwaśna jest żórawina. Ważne, żeby nie wyszedł z tego słodki...

Ostatnio wyszukiwane:

śliwkowa szarlotka, śliwkowe szarlotka, czerwona kapusta z cebula salatka na zime, papryka w galarecie, przetwory siostry anieli, kwadratu, chlebek odrywany cynamonowy, ciasto oliwne, jarmuż glinianym garnku, sałatka jarmuż z jajkiem i pieczarką, przetwory z kalafiora przepisy, mango z jogurtem, 416. dyniowa tarta amarantusowa, salatki dobre i tanie, jarmuż w glinianym garnku, sałatka z ogórków i koperku, dodatki cukinia, kotlet słoneczny, pomidorowa cukinia, oscypek z grilla

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x