żórawina do mięsa - sprawdzone przepisy kulinarne

liczba wyników: 1

Indyk i jego banda: Piżmak, Pasternak, Patat, Ziemniak oraz Żórawina,

Dokładka

...(dwa powinny wystarczyć). Piżmak powinien być miękki i miejscami rozsypująco się kremowy. Sos żórawinowy jest bardzo mało przetworzony: żórawinę gotujemy na 1/4 szklanki wody, z dorzuconymi gozdzikami. Jak się zacznie gotować, dosładzamy do smaku- jakieś dwie stołowe łyżki, ale wszystko to zależy od tego, jak kwaśna jest żórawina. Ważne, żeby nie wyszedł z tego słodki...

Ostatnio wyszukiwane:

tort lodowy cytrynowy, schab cielęcy gotowany, zapiekany kurczak z ziemniakami, marnowane ziemniaki, gęsty likier, 1400 kcal, kanapka z surówką, kanapka z ziemniakiem, jabłecznik z maka ziemniaczana, buraki kozi ser słonecznik, sałatka z kalafiorem brokułem, przepis na pierogi z serem i czosnkiem, lód big milk śmietankowy, lód big milk, soki z jezyn, krem dieta, jak przygotować słoiki, ogórki z chili tv, tunczykowy sos, ogórki w musztardzie i miodzie tv

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x