żórawina do mięsa - sprawdzone przepisy kulinarne

liczba wyników: 1

Indyk i jego banda: Piżmak, Pasternak, Patat, Ziemniak oraz Żórawina,

Dokładka

...(dwa powinny wystarczyć). Piżmak powinien być miękki i miejscami rozsypująco się kremowy. Sos żórawinowy jest bardzo mało przetworzony: żórawinę gotujemy na 1/4 szklanki wody, z dorzuconymi gozdzikami. Jak się zacznie gotować, dosładzamy do smaku- jakieś dwie stołowe łyżki, ale wszystko to zależy od tego, jak kwaśna jest żórawina. Ważne, żeby nie wyszedł z tego słodki...

Ostatnio wyszukiwane:

przepis na ciasto z wiórków kokosowych, ser biały do pracy, ciasta na herbatnikach z masą budyniowa i galaretka, szaszlyki z miesa, kotlet z cukinii, ciasta na biszkoptach z masa budyniowa, dorsz awokado, ciasto z masą budyniowa i galaretka na biszkoptach, talaretki, biszkoptach, serowe babeczki z mikrofali, kebab ciasto, przetwory ogórki po kielecku, ogórki po kielecku, tangia, zapiekanka brokuł makaron papryka, z owocami same żółtka, tort brzoskwiniowy z orzechami, zapiekanka brokułowa z makaronem, manną ciasto

Informujemy, że na swoich stronach Phoenix Press Sp. z o.o. Sp.k. wykorzystuje wraz z innymi podmiotami współpracującymi pliki  cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych i w celu dostosowania serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników.  Korzystając z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Kliknij polityka cookies, aby dowiedzieć się więcej, w tym jak zarządzać plikami cookies.

x