zrazy nadziewane na 2 porcje

Zrazy wołowe to idealny pomysł na świąteczny obiad. Dziś w nowej odsłonie, w ukłonem w stronę świętujących głownie kapustą. Zrazy nadziewane kiszoną kapustą 1 kg rostbefu wołowego 300 g kiszonej Zobacz więcej
Kiedyznudzą sięWam sznycle, pieczenie, czy kotlety mielone oraz "zwykłe" schabowe, możecie ukryć w kawałkach mięsa różne, smaczne niespodzianki. Dzisiejsza moja propozycja to... roladki schabowe Zobacz więcej
Bifteki są tradycyjnym greckim daniem, mającym wiele wspólnego ze znanymi w kuchni polskiej zrazami mielonymi, z nadzieniem. Co łączy te dwie potrawy? Rodzaj i forma użytego mięsa oraz tradycja Zobacz więcej
brrr... mroźno! W takich chwilach tęskni się za latem... Dlatego przełamałam tą zimową aurę kolorową przekąską. Na kolacje dziś faszerowane pomidory. Lekko, smacznie i zdrowo! Potrzebujemy: (6 porcji Zobacz więcej
Delikatne zrazy z cielęciny nadziewane listkami świeżego szpinaku, kawałkami boczniaków i szynką parmeńską, a następnie podsmażone na maśle i ugotowane w sporej ilości białego wina. Na bazie wywaru Zobacz więcej
ogórek kiszony. Mięso wołowe można oczywiście zastąpić wieprzowiną Przepis na domowe zrazy wołowe Porcja dla 4 osób Czas przygotowania 1,20h Składniki: 450 g mięsa wołowego z udźca (zrazówki) lub Zobacz więcej
uwazana za najzdrowsza.Jej duza zaleta jest to,ze nie zakwasza organizmu. Kasza gryczana cieszy sie najwieksza popularnoscia ugotowana na sypko.Idealna do podania ze zrazami,gulaszem czy zsiadlym Zobacz więcej
podkreślały smak dania. Warto zaznaczyć, że po otrzymaniu ozorków do stolika przychodził szef kuchni, ścierałprosto na daniekorzeń chrzanu i życzył smacznego ! :) Restauracja Nienażarty, Rojna 92 Zobacz więcej
„Biesiadę z anioł... 9 godzin temu Moja Toskania Bób po toskańsku cz.2 - Dzisiaj przedstawiam druga propozycje na przygotowanie bobu po toskansku Fave stufate alla toscana/Duszony bob po toskańsku Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Marek Grechuta - Wiosna, ach to ty skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... środa, 2 kwietnia 2014 Marek Grechuta Zobacz więcej