zupa z borowikow

Składniki: 400g podudzia z kurczaka bez kości 3 łyżki oliwy z oliwek 1 litr bulionu drobiowego 1 marchew 1 seler 1 pokrojona w piórka cebula 1 łyżka masła 50g pokrojonych w paseczki suszonych Zobacz więcej
czyli risotto z borowikami :) Dawno nie bylo u nas niczego wloskiego, wiec tym chetniej zabralam sie za wynajdowanie przepisow. Akurat ten znalazlam w encyklopedii kuchni wloskiej jaka bez watpienia Zobacz więcej
Czyli: Vellutata di cannellini e porcini (Zupa fasolowo - grzybowa) Skladniki: (na 4 porcje) 3 x 300g puszki fasolki cannellini * (waga po odcedzeniu - 175g), odcedzonej i oplukanej 300g Zobacz więcej
europejska, kuchnia polska, Suchy Las, zupy Zdjęcie pochodzi ze strony WWW restauracji Dziś słów kilka o Gościńcu Sucholeskim, a właściwie restauracji Przedwiośnie. Na co dzień skosztować tu możecie Zobacz więcej