zupa z karpia wg 5 przemian

z filetów kroimy na 4 części. Cebulę kroimy w krążki. Śmietanę mieszamy z cukrem i białym pieprzem. W owalnym naczyniu układamy na przemian śledzie i cebulę. Naczynie owijamy folią spożywczą i Zobacz więcej
Madleine
Madleine Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Seven days in sunny june
Grzybowa

Grzybowa 548

1
Recenzja książki "Lato w kuchni pięciu przemian" 1 rok temu FOODandFUN słodki stół. 1 rok temu Zielony Flaming Kupuj odpowiedzialnie 3 lata temu kulinarna mekka Autokreatywna Cooking & eating Zobacz więcej
, jestem zmuszony zawiesić działalność mojego internetowego dziecka na kilka miesięcy, a konkretnie do 5 czerwca 2014 r. Spowo... 5 miesięcy temu NaTemat.pl - Magda Gessler Ryby głosu nie mają - Czas Zobacz więcej
For Weight Loss - I have this fuzzy but intense memory of jogging to and from my car to get something. What I was getting and where I was headed after aren’t the important... 1 dzień temu Kuchenne Zobacz więcej
- Il Molino, Cortona, Toskania - Epicuro e le Erbe - PERFETTO - Chefkoch@Shanghai - historie kuchenne - Karol Okrasa - bloog.pl - Confiture Maison - Eva Luna - Joanna Chmielewska Zone - My best food Zobacz więcej
? Może macie kota, lub kot ma Was?A w drugim pięterku jest pasta z czerwonej... 1 godzinę temu Bernika - mój kulinarny pamiętnik Jabłka pod ciastem naleśnikowym - montignac - Na diecie tęskni się za Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Lista jadalnych kwiatów skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 5 kwietnia 2014 Lista jadalnych kwiatów Zobacz więcej
for 2014: SALUTE - It’s an Italian word this year, pronounced “sah LOOT eh,” and I’ve chosen it for its various meanings. 3 miesiące temu NaTemat.pl - Magda Gessler Ryby głosu nie mają - Czas więc Zobacz więcej
z kremem pistacjowym - Ta historia ma swój początek na blogu White Plate, gdzie ponad rok temu autorka bloga – Eliza, totalnie i bez ostrzeżenia zastrzeliła mnie zdjęciami i pr... 18 godzin temu Zobacz więcej
verde grosso, Evelina Flachi co... 1 dzień temu Moje włoskie impresje " Mamma Mia! Cardinale belissima! " - [image: Claudia Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Placek z kefirem skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Placek z kefirem 2 jajka 1 Zobacz więcej
- Kobieta Pałeczki z kurczaka na warzywach - [image: Pałeczki z kurczaka na warzywach]Jeśli nie masz pomysłu na obiad, polecamy rewelacyjny przepis na pyszne pałeczki z kurczaka na warzywach. ... 47 Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9235

1
AFFAMATI AFFANNATI Brasato del Talismano - Da Artemisia che si sperimentò con un piatto del secolo scorso; con il sugo si condisce anche la pasta! Ricordo che mi piacque.Battere la carne, girello Zobacz więcej
... 2 dni temu Kwestia Smaku Sałatka z komosą ryżową, owocami, krewetkami i pistacjami - Ta sałatka to taki mój zimowy tabbouleh ;-) W lecie robię ją ze świeżymi pomidorami i ogórkami, zimą Zobacz więcej
... - Tea and cocktails combines in the Triple Salchow at the Pierre’s Two E Bar and Lounge. 9 godzin temu Jojowanie jest passé Pieczona papryka na popołudniową przekąskę - Jeżeli są takie dni, że Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1623

0
do uzyskania nieco twardego ciasta. Wycinamy ciastka foremką i pieczemy 5 - 7 minut w temp. 170 stopniach. Autor:Beatao18:18 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w Zobacz więcej
AFFANNATI Brasato del Talismano - Da Artemisia che si sperimentò con un piatto del secolo scorso; con il sugo si condisce anche la pasta! Ricordo che mi piacque.Battere la carne, girello o... 10 Zobacz więcej
... 4 dni temu Żeby życie miało smaczek... zimne nóżki (galareta z golonki) - Jakiś czas temu kupiłam sobie nowe foremki na galaretki. Sprawdziły się idealnie, galaretki wyglądały ślicznie. Jak Zobacz więcej
con un piatto del secolo scorso; con il sugo si condisce anche la pasta! Ricordo che mi piacque.Battere la carne, girello o... 10 godzin temu Sto smaków Zielony, trochę zdrowy, trochę nie - Kiedyś, Zobacz więcej
prezentami. Skladam i ja zyczenia, radosci,... 1 tydzień temu Szef własnej kuchni! Przerwa w nadawaniu do czerwca... - Czółko! Drodzy parafianie, jestem zmuszony zawiesić działalność mojego Zobacz więcej