La Cocina Es Mi Alma

Moje życie dziele miedzy dwie ojczyzny, Polskę i Hiszpanię. Swoja przygodę z gotowaniem zacząłem w wieku 12 lat. Nie chciało mi się chodzić na obiady do babci podczas nieobecności rodziców i tak z czasem wyspecjalizowałem się w kuchni śródziemnomorskiej. Paella, tortilla, dorada, owoce morza, to to, co lubię najbardziej. Z racji tego, że w połowie jestem Polakiem, zdarza mi się ugościć przyjaciół golonką w piwie jak i schabowym. Na co dzień preferuję zdrowe potrawy, przygotowane z ekologicznych produktów. Lubie eksperymentować oraz improwizować w kuchni tworząc nowe potrawy. Ponieważ znajomi maja dość zdjęć moich potraw na facebooku, zacząłem prowadzić bloga kulinarnego. Moim marzeniem jest klimatyczna knajpka z hiszpańską kuchnią gdzieś w pobliżu wody. Ponieważ moja druga pasją są sporty wodne.