Edyta - Catering Podlaski

Nazywam się Edyta Molińska Ukończyłam studia magisterskie w Wyższej Szkole Ekonomicznej w Warszawie na kierunku turystyka i rekreacja. Po 16 latach życia w Warszawie i pracy m.in.: jako kierownik projektów szkoleniowych dofinansowanych z EFS, powróciłam na Suwalszczyznę – w moje rodzinne strony, by wiedzą i doświadczeniem wesprzeć rodzinną firmę Catering Podlaski. Trzy lata moich działań dowodzą tego, że chcieć to móc, a marzenia dają siłę do ich realizacji. Nasza firma już od 20 lat dostarcza ekologiczne i tradycyjne jedzenie na stoły w regionie. Ja – każdego dnia odkrywam pasję do gotowania i carvingu owocowo-warzywnego. W 2013 roku rozpoczęłam studia podyplomowe Poradnictwo dietetyczne – postępy w żywieniu człowieka, by bardziej świadomie komponować posiłki i stać się profesjonalistką w tym, co robię. Prywatnie: bawię się w domowe eksperymenty kulinarne oraz podróżuję – dwukrotnie odwiedziłam Australię i wierzę, że wrócę tam jeszcze nie jeden raz, jestem także mamą dziewięcioletniej Roksanki.