pmaruszewska

No tak, wypadałoby się przedstawiać. Trzon strony stanowią trzy kobiety, gotujące “od zawsze”. Aneta Melek- z Poznania, wielbicielka Turcji i tamtejszej kuchni, gotować uczyła się od szefów tureckich w pięciogwiazdkowych hotelach, Aleksandra Korzon – na stałe mieszkająca w Hiszpanii, skąd dzieli się z nami kuchenną wiedzą, oraz Paulina Maruszewska zamieszkała na stałe w Turcji, krążąca często po archipelagu wysp Morza Śródziemnego, skąd czerpie garściami inspiracje kulinarne. Ponieważ często wymieniamy się przepisami, a także uwagami o restauracjach, postanowiłyśmy to utrwalić i podzielić się naszym doświadczeniem z innymi.To przedsięwzięcie jest prowadzone przez nas bezpłatnie, w ramach ludzi dobrej woli i będziemy się tego trzymać, nie chcemy bowiem, by restauracje wpływały na nasze zdanie.