Venidle

Nie używam gotowych mieszanek ani półproduków, nie barwię dań i deserów sztucznymi barwnikami. Szukam prawdziwego i naturalnego smaku potraw, bo ważniejsze są umiejętności i jakość produktów niż ersatz. Składniki wybieram spośród tych powszechnie dostępnych, więc jeżeli szukasz przepisu na filety z diabła tasmańskiego z tamaryndowcem i orchideą, szukaj dalej :)

Na durszlaku od:

marca 2012

Miejscowość:

Gdynia

Venidle
Venidle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Venidle
Kuczak barbecue

Kuczak barbecue 145

1
{{headerMessage}}
Venidle
Venidle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Venidle
Placek dyniowy

Placek dyniowy 611

0
{{headerMessage}}
{{headerMessage}}
{{headerMessage}}
Venidle
Venidle Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Venidle
Tosty duńskie

Tosty duńskie 253

0
{{headerMessage}}