zielonooka

„ Pomidory i oregano czynią potrawę włoską, wino i estragon – francuską. Kwaśna śmietana zamienia ją w potrawę rosyjską, a cytryna i cynamon – w grecką. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie chińskie, a czosnek czyni je smacznym...” :)

Na durszlaku od:

czerwca 2012

Miejscowość:

Tarnowskie Góry

zielonooka
Pracownia Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Ciasto czekoladowe

Ciasto czekoladowe 92

zielonooka
Pracownia Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Syrop piernikowy

Syrop piernikowy 193

zielonooka
Pracownia Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Rogaliki drożdżowe

Rogaliki drożdżowe 454

zielonooka
Pracownia Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Zagadka...

Zagadka... 39

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Tortilla z serem feta

Tortilla z serem feta 13

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Tarta z cebulą i cuknią

Tarta z cebulą i cuknią 8

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Domowa masa makowa – jak zrobić?

Domowa masa makowa – jak zrobić? 21

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Rogalki bez masła i drożdży

Rogalki bez masła i drożdży 55

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dorada pieczona w soli

Dorada pieczona w soli 111

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Suszone kanie

Suszone kanie 445

Kuchnia w Formie
Kuchnia w Formie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Carpaccio z prawdziwków

Carpaccio z prawdziwków 20