012. grillowana tilapia na duszonej czerwonej salsie

54 kliknięcia
06.02.2013
blog: what not every eyes see

012. grillowana tilapia na duszonej czerwonej salsie

Tilapia to jedna z moich ulubionych filetowanych ryb. Nie posiada przykrego zapachu i w smaku jest bardzo delikatna, dlatego bardzo łatwo jest ją przyrządzić. Przyznam szczerze czerwoną salsę zrobiłam pierwszy raz w życiu i jestem zadowolona jak nigdy - polecam każdemu ! składniki potrzebne na salsę : - 4 pomidorki koktajlowe; - puszka pomidorów pelati (lub 1 duży pomidor) - papryka słodka koktajlowa; - pół czerwonej...

Zobacz także:

    annaz
    annaz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia domowa Ani
    Duszona czerwona kapusta

    Duszona czerwona kapusta 9021

    mirosix
    mirosix Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie pod gruszą
    Czerwona kapusta na zimę

    Czerwona kapusta na zimę 15467