175. Poduszeczki gniocchi z sera ricotta z fasolką szparagową

36 kliknięć
17.08.2014
blog: smacznie ugotowane

Przepis: 175. Poduszeczki gniocchi z sera ricotta z fasolką szparagową

Witam, dzisiaj przedstawiam wam przepis na pyszne gniocchi, które przygotowałam w połowie z mężem. Składniki: 1 kg dużych kleistych ziemniaków 175 g mąki pszennej i dodatkowo do posypania 1 łyżka stołowa drobnoziarnistej soli morskiej 1 łyżeczka świeżo zmielonego pieprzu (najlepiej białego) 1 jajko, utrzepane 100 g sera riccota 75 g masła bułka tarta 300 g fasolki szparagowej żółtej i zielonej ocet...

Zobacz także przepisy na:

    KOLORgotowania
    KOLORgotowania
    Fasolka szparagowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 2377

    rafaello
    rafaello
    Fasolka szparagowa...
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa...

    Fasolka szparagowa... 1937

    Obsesja Smaków
    Obsesja Smaków
    Fasolka szparagowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fasolka szparagowa

    Fasolka szparagowa 5392