496.

48 kliknięć
17.01.2015
blog: śniadaniowe fantazje

Przepis: 496.

kakaowo - daktylowa owsianka z bananem w słoiku po maśle orzechowym ostatnio ciągle te same, dobrze znane połączenie banan - daktyle, więc i zdjęć nie wstawiam. bo i chwycić za aparat mi się nie chce, wolę jeszcze na chwilę zakopać się pod kołdrą. mały zawrót głowy u mnie, czasu mało mam, ale chyba dobrze mi z tym. bonusowo muzykę dodaję, bo ponoć czasem komuś podpasuje. posłuchaj

Zobacz także przepisy na:

    GrowingUp
    GrowingUp Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    www.foodandgirls.blogspot.com
    496.

    496. 93

    navynut
    navynut Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Navynut
    496

    496 52

    don'tforgettosmile
    don'tforgettosmile Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Breakfast like in paradise
    496.

    496. 63

    radioactive
    radioactive Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    poranne-zamotanie.blogspot.com
    496.

    496. 16

    klliisiaa
    klliisiaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mon petit-dejeuner, j'adore!
    496.

    496. 71

    slyvvia
    slyvvia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poranne Inspiracje
    .496.

    .496. 71

    trusskawkowa94
    trusskawkowa94 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co lubię najbardziej ...
    496.

    496. 80

    ollala
    ollala Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    śniadaniowe fantazje
    496.

    496. 48

    radioactive
    radioactive Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    poranne-zamotanie.blogspot.com
    496.

    496. 48

    julu$
    julu$ Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sprinkle! sprinkle!
    496. najlepszego

    496. najlepszego 29

    Daria
    Daria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Enjoy Your Morning...
    496. coconut dream.

    496. coconut dream. 83

    natalia.190
    natalia.190 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My sweet path of life
    *496 / smak zmian

    *496 / smak zmian 59

    Ashtray
    Ashtray Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ashtray's breakfast
    496. Kakaowa polenta.

    496. Kakaowa polenta. 53