7/2017 sałata z chrupiącym tofu, fetą, oliwkami i prażonym słonecznikiem

21 kliknięć
02.02.2017
blog: refluksyjnie o jedzeniu

7/2017 sałata z chrupiącym tofu, fetą, oliwkami i prażonym słonecznikiem

To moje pierwsze spotkanie z tofu i, mimo obaw, opartych na wielu zasłyszanych niepochlebnych opiniach o tym „złocie wegetarian”, zamierzam jeszcze po nie sięgnąć. Tofu w chrupiącej wersji jest naprawdę smaczne, a w zestawieniu z zieleniną świetnie sprawdza się jako pożywna kolacja. Polecam:) Składniki (na 2 osoby): - opakowanie naturalnego tofu; - olej rzepakowy; - mąka kukurydziana- ok 2-3 łyżki; - pół opakowania...

Zobacz także:

    rabarbarowo
    rabarbarowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rabarbarowo
    Ramen z chrupiącym tofu

    Ramen z chrupiącym tofu 47