A to podrób jeden, czyli pieczeń drobiowa z piersi i wątróbki

104 kliknięcia
18.09.2014
blog: Mancia w kuchni

Przepis: A to podrób jeden, czyli pieczeń drobiowa z piersi i wątróbki

Już od dłuższego czasu chodziła za mną potrawa z wątróbki. A było to dla mnie duże wyzwanie, z tego względu, że mój A. nie przepada szczególnie za tym rodzajem mięsa. Do tej pory miałam przyjemność (i to jaką ogromną!) jeść wątróbkę z dodatkiem wiśni (a to wszystko w krakowskiej restauracji Morela). Gdyby nie to, że dla Męża była ona nie do tknięcia, to pewnie bym taką przyrządziła, ale nie miałam wyboru i musiałam ją...

Zobacz także przepisy na:

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    kaczka nadziewana wątróbką

    kaczka nadziewana wątróbką 8295

    blue_megi
    blue_megi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Rogalik
    Dietetyczny pieczony pasztet drobiowy

    Dietetyczny pieczony pasztet drobiowy 3751