Amarantusianka z ekspandowanego amarantusa

549 kliknięć
21.06.2017
blog: fitfarmer

Przepis: Amarantusianka z ekspandowanego amarantusa

Amarantus prawdopodobnie nadal jest jednym ze zbóż, które pojawia się na naszych stołach w małych ilościach. Przyznaję się, że troszkę mnie to nie dziwi, ponieważ przez dłuższy czas sama miałam problem z wprowadzeniem go do swojego codziennego jadłospisu. Popping idealnie nadaje się jako dodatek do jogurtów, bądź jako składnik domowych ciasteczek. Niestety prawda jest taka, że jedzenie go ciągle w tej samej postaci szybko...

Zobacz także przepisy na:

    smakujmy.pl
    smakujmy.pl
    Amarantus (szarłat)
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Amarantus (szarłat)

    Amarantus (szarłat) 3394

    juchumm
    juchumm
    Amarantus
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Amarantus

    Amarantus 3545