Aromatyczna, soczysta polędwica z dorsza w chrupiącym cieście ryżowym z sezamowymi warzywami i ryżem w stylu tajskim. Obiad bez nabiału, glutenu i jaj, nie tylko dla dzieci!

182 kliknięcia
20.01.2017
blog: Qchenne-inspiracje

Przepis: Aromatyczna, soczysta polędwica z dorsza w chrupiącym cieście ryżowym z sezamowymi warzywami i ryżem w stylu tajskim. Obiad bez nabiału, glutenu i jaj, nie tylko dla dzieci!

Obiad bez glutenu, nabiału i jaj spędza Ci sen z powiek? Nie masz pomysłu zwłaszcza na obiad dla dziecka? Niepotrzebnie. Dania bez tych trzech składników wcale nie są trudne, nudne i bez smaku. Dziś proponuję Ci potrawę inspirowaną kuchnią tajską. Aromatyczną i soczystą polędwicę z dorsza w chrupiącym cieście ryżowym. Do tego sezamowe warzywa i ryż. Jestem pewna że ryba w takim wydaniu, chrupiąca i wyrazista w smaku...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Signorina Gotuje
    Signorina Gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na moim talerzu
    Soczysta polędwica

    Soczysta polędwica 1450

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad"

    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad" 1537

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    Krem z kalafiora

    Krem z kalafiora 47

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6522

    ewolucjawkuchni
    ewolucjawkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ewolucja w kuchni
    Soczyste polędwiczki

    Soczyste polędwiczki 792