Awanturka - pasta z wędzonej ryby i twarogu

91 kliknięć
19.04.2016
blog: Kuchnia Jacka-Placka

Przepis: Awanturka - pasta z wędzonej ryby i twarogu

Awanturka - moim zdaniem, bardzo smaczna pasta do chleba. Jest to ciekawepołączeniesmaków:twaróg + wędzona ryba. Do zrobienia pasty można wykorzystać różne wędzone ryby: szprota, makrelę, tuńczyka itp. Mogą być zarówno świeżo wędzone, jak i z puszki. Składniki na pastę: 170 g (1 puszka) szprota podwędzanego w oleju, zalewę zostawiamy do ewentualnego wykorzystania 250 g twarogu półtłustego 1/2 małej cebuli, pokrojonej w...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    obżarciuch
    obżarciuch Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obżarciuch
    Pasta z wędzonej ryby

    Pasta z wędzonej ryby 503

    monika
    monika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia nasza polska
    Awanturka (pasta kanapkowa)

    Awanturka (pasta kanapkowa) 181

    KosherMeydl
    KosherMeydl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kosher?
    Awanturka. Pasta rybna z twarogiem.

    Awanturka. Pasta rybna z twarogiem. 1697

    cudawianki
    cudawianki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    brulionzprzepisami.blox.pl
    kolejna świeczka

    kolejna świeczka 96

    js28
    js28 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie z Joanną
    Awanturka

    Awanturka 951

    Patrycja
    Patrycja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trufla
    Coś do chleba. Awanturka.

    Coś do chleba. Awanturka. 248