Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot Or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche

28 kliknięć
30.06.2017
blog: Smakołyki Angeli, Angela's Delicacies, Le Prelibatezze di Angela

Przepis: Babka z brzoskwiniami (morelami) - Apricot Or Peach Bundt Cake - Ciambellone alle albicocche o pesche

Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/Italiano Składniki/Ingredients/Ingredienti 100 g mąki razowej/ 3.5 oz wholemeal flour/ 100 g di farina integrale 130 g mąki orkiszowej/ 4.5 oz spelta flour/ 130 g di farina di farro spelta 80 ml oliwy / 80 ml olive oil/ 80 ml di olio di'oliva 2 jajka/ 2 eggs/ 2 uova 140 gcukrutrzcinowego/ 5 oz canesugar/ 140 g dizuccherodi canna 1 dojrzały banan/ 1 ripe banana/ 1 banana matura 1...

Zobacz także przepisy na:

    favoritecupoftea
    favoritecupoftea Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    favoritecupoftea
    Summer Apricot Cake

    Summer Apricot Cake 46

    twarezak
    twarezak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nasze Drinki
    Blue Peach

    Blue Peach 45