Bajgle z jajkiem, bekonem i cheddarem

41 kliknięć
02.06.2017
blog: Karo In The Kitchen

Bajgle z jajkiem, bekonem i cheddarem

Bajgiel to super pieczywo – puszyste, lekko słodkie, płaskie i wszechstronne. Jego krągłościom ciężko się oprzeć. Jak bajgiel to i śmietankowy serek. Jak coś kremowego – to i bekon, nieco chrupkiego na ząb. Cheddar lekko zaostrza smak całości a wszystko genialnie spaja jajko – z kremowym, płynnym żółtkiem. Zrobienie tego śniadania dla dwóch osób zajmuje jakieś 20 minut – poznajcie bajgle z jajkiem! Bajgle mają...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także:

    paulette17
    paulette17 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia PauletteS
    PASTA Z JAJEK Z BEKONEM

    PASTA Z JAJEK Z BEKONEM 40

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Gnocchi z brukselką i bekonem

    Gnocchi z brukselką i bekonem 7

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Gnocchi z brukselką i bekonem

    Gnocchi z brukselką i bekonem 6

    KUKBUK
    KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KUKBUK
    Tagliatelle z bekonem i boczniakami

    Tagliatelle z bekonem i boczniakami 34