Bakłażan panierowany

153 kliknięcia
11.06.2015
blog: magiczna kuchnia Kasi

Przepis: Bakłażan panierowany

Składniki: 2 bakłażany 2 jajka mąka pszenna bułka tarta sól,pieprz olej do smażenia Wykonanie: Bakłażany umyć i pokroić w plastry. Każdy plaster posypać solą i odstawić na 10 minut. Następnie osączyć i osuszyć papierowymi ręcznikami. Jajka roztrzepać dodać sól oraz pieprz. panierować bakłażana najpierw wmące potem w jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu układać na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    gatita
    gatita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne przygody Gatity
    Bakłażan, feta, pomidor

    Bakłażan, feta, pomidor 1034

    ula243
    ula243 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinaria Uli
    Kalafior panierowany

    Kalafior panierowany 481

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Bakłażan

    Bakłażan 3750

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Cordon Bleu z bakłażana

    Cordon Bleu z bakłażana 88

    open7days
    open7days Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    open7days
    Smażony bakłażan z camembertem

    Smażony bakłażan z camembertem 399

    eula
    eula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eulawkuchni.blog.pl
    Bakłażan w cieście

    Bakłażan w cieście 222

    malgkur
    malgkur Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Laski wanilii
    Bakłażan z serem

    Bakłażan z serem 575

    kashia.ma
    kashia.ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    magiczna kuchnia Kasi
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 153

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 733