Bakłażan panierowany

733 kliknięcia
24.09.2014
blog: Proste potrawy

Przepis: Bakłażan panierowany

Składniki : bakłażan jajko sól, pieprz tłuszcz do smażenia bułka tarta Przygotowanie : Umyty bakłażan pokroić w cienkie plastry, posypać solą, po 10 min. osączyć lub odcisnąć na ręczniku papierowym, posypać lekko pieprzem mielonym Panierować w bułce i jajku tak jak kotlety schabowe Smażyć z obu stron na złoty kolor. Tak przyrządzony bakłażan był u mnie oddzielnym daniem, ale może być też dodatkiem do mięs. ...

Zobacz także przepisy na:

    gatita
    gatita Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne przygody Gatity
    Bakłażan, feta, pomidor

    Bakłażan, feta, pomidor 1037

    ula243
    ula243 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinaria Uli
    Kalafior panierowany

    Kalafior panierowany 482

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Bakłażan

    Bakłażan 3756

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Cordon Bleu z bakłażana

    Cordon Bleu z bakłażana 88

    open7days
    open7days Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    open7days
    Smażony bakłażan z camembertem

    Smażony bakłażan z camembertem 402

    eula
    eula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    eulawkuchni.blog.pl
    Bakłażan w cieście

    Bakłażan w cieście 223

    malgkur
    malgkur Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Laski wanilii
    Bakłażan z serem

    Bakłażan z serem 575

    kashia.ma
    kashia.ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    magiczna kuchnia Kasi
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 153

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 733