Bakłażany + pomidory + boczniaki + kasza jaglana

166 kliknięć
20.10.2014
blog: Pełna Lodówka

Bakłażany + pomidory + boczniaki + kasza jaglana

Czas na faszerowanie. Faszerować dziś będziemy bakłażany i to jak? Sezonowo faszerować! Paprykę i pomidory, a przede wszystkim bakłażany dostaniecie na wszystkich targowiskach, po boczniaki udać się musicie do marketu lub delikatesów. Ugotujcie do tego kaszę jaglaną. Jeśli wyjdzie Wam za dużo farszu, nie martwcie się! Możecie go zapakować do pojemnika i zjeść w pracy na następny dzień, o ile nie zniknie w trakcie kolacji....

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    ancekabance
    ancekabance Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Clean Good Food
    Kasza jaglana w pomidorach

    Kasza jaglana w pomidorach 151