Barszcz czerwony na zakwasie z buraków Magdy Gessler

786 kliknięć
22.02.2015
blog: Najsmaczniejszy

Barszcz czerwony na zakwasie z buraków Magdy Gessler

Przepis na barszcz czerwony na własnym kwasie buraczanym, o intensywnym smaku, bez sztucznych dodatków. Jego smak (ostrość) można dostosować do swojego gustu za pomocą cukru lub pieprzu. Bazą do tej zupy jest kwas z buraków przyrządzony według tego przepisu Magdy Gessler. Robi się to naprawdę łatwo i jest bajecznie tani – kilogram buraków kosztuje około złotówki. Robiłem go w wersji z kromką chleba i sokiem z ogórków- obie...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    NiePieprz.pl
    NiePieprz.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niepieprz.pl
    Barszcz czerwony na zakwasie

    Barszcz czerwony na zakwasie 127

    NiePieprz.pl
    NiePieprz.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niepieprz.pl
    Zakwas na barszcz czerwony

    Zakwas na barszcz czerwony 76

    kuchniamaryny
    kuchniamaryny Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchniamaryny
    ZAKWAS NA BARSZCZ CZERWONY

    ZAKWAS NA BARSZCZ CZERWONY 53