Barszcz czerwony wigilijny (bez zakwasu)

165 kliknięć
22.12.2016
blog: Moja Mała Pasja

Przepis: Barszcz czerwony wigilijny (bez zakwasu)

Podstawowy przepis na barszcz wigilijny, przygotowany według tradycyjnej receptury z mojego rodzinnego domu. Do jego przyrządzenia używamy surowych buraków, dzięki czemu ma piękny, głęboki kolor. Barszcz jest idealny zarówno, aby pić go samego albo jeść tradycyjnie z uszkami, pierogami czy też krokietami. Co ważne, jego przygotowanie idzie bardzo sprawie. Warto barszczyk ugotować dzień wcześniej, aby wszystkie smaki dobrze...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    alebie
    alebie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    miedzy kuchnia a pokojem
    kiszenie barszczu

    kiszenie barszczu 9972

    Goszka
    Goszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    To co kocham
    Barszcz czerwony wigilijny

    Barszcz czerwony wigilijny 8074

    stopka
    stopka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje gotowanie
    Zakwas do barszczu czerwonego

    Zakwas do barszczu czerwonego 1526

    sylka_rafcio
    sylka_rafcio Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje kuchcikowo
    Wigilijny barszcz czerwony

    Wigilijny barszcz czerwony 5659