Barszcz czerwony wigilijny (bez zakwasu)

265 kliknięć
22.12.2016
blog: Moja Mała Pasja

Przepis: Barszcz czerwony wigilijny (bez zakwasu)

Podstawowy przepis na barszcz wigilijny, przygotowany według tradycyjnej receptury z mojego rodzinnego domu. Do jego przyrządzenia używamy surowych buraków, dzięki czemu ma piękny, głęboki kolor. Barszcz jest idealny zarówno, aby pić go samego albo jeść tradycyjnie z uszkami, pierogami czy też krokietami. Co ważne, jego przygotowanie idzie bardzo sprawie. Warto barszczyk ugotować dzień wcześniej, aby wszystkie smaki dobrze...

DODANO DO 8 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kawuka
    kawuka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    czyli pepper
    Barszcz czerwony czysty (bez zakwasu)

    Barszcz czerwony czysty (bez zakwasu) 1221

    stopka
    stopka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moje gotowanie
    Zakwas do barszczu czerwonego

    Zakwas do barszczu czerwonego 1565

    alebie
    alebie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    miedzy kuchnia a pokojem
    kiszenie barszczu

    kiszenie barszczu 10807